Hírek

Szenzációs eredmények a portugál Világkupáról

Aerobik

2019. április 1.

Nem is sikerülhetett volna jobban a Portugáliában megrendezett aerobik Világkupa a pécsiek számára, Bali Dániel három, Mazács Fanni két aranyérmet szerzett.

Szenzációs eredmények a portugál Világkupáról

Szenzációsan szerepeltek a PSN Zrt. Sportiskola aerobik szakosztályának versenyzői a portugáliai megmérettetésen, Bali Dániel nagyon magabiztos gyakorlattal nyerte a férfi egyéni versenyt, párosban pedig a szintén pécsi Mazács Fannival kiegészülve megismételték a pénteki sikerüket és a döntőben is első helyen végeztek. A Mazács Fanni, Bali Dániel, Farkas Balázs (Flex HD) alkotta trió szintén magabiztos előnnyel érdemelte ki az aranyérmet.

  • - Egyszerűen hihetetlen, hogy egyszerre három aranyérmet gyűjtött be Magyarország és a PSN Zrt. egy ilyen rangos Világkupa felnőtt mezőnyében, nagyon büszke vagyok a sportolóinkra – fogalmazott a PSN Zrt. aerobik szakosztályának vezetőedzője, Varga-Réfi Eszter.

Az utánpótlásban is remekeltek a magyarok, a PSN Zrt.-s Ákoshegyi Dóra junior egyéni számban elképesztő gyakorlatot bemutatva nyerte meg a versenyt a jelenlegi világbajnok előtt, trióban pedig holtversenyben harmadik, összesítésben negyedik helyen zárt a Flex HD-s Ruzicska Vanesszával és az Óbudai WDSE versenyzőjével, Simon Zsófiával. Ákoshegyi Dóra a junior csoport döntőjében is érdekelt volt, a két-két Flex HD-s (Fényes Gréta, Görgényi Ilona) és Óbudai WDSE-s (Fejér Fruzsina, Simon Zsófia) versenyzővel közös egységben aranyérmet szerezett a pécsi sportoló.

 

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán