Hírek

Gálameccsen találkoznak Pécs pólósai

Vízilabda

2019. április 8.

Április 11-én, csütörtökön 18 órától a PVSK-Mecsek Füszért OBI-es vízilabdacsapata gálamérkőzést játszik a PSN Zrt. Sportiskola utánpótlás együtteseivel, a fiatalok csapatát a kispadról a kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila is erősíti majd.

Gálameccsen találkoznak Pécs pólósai

A bajnokságok sűrű programja miatt régóta tervezett esemény valósulhat meg április 11-én az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában, ahol a pécsi vízilabdázás összes korosztálya vízbe ugrik majd. Ugyan a felnőttek és az utánpótlás korosztály vízilabdázói két külön sportszervezetben sportolnak, a vezetőség, az edzők és a játékosok között nagyon szoros és jó a kapcsolat, a szervezők a gálamérkőzéssel erre az együttműködésre és a családias légkörre szeretnék felhívni a figyelmet. Az utánpótlás korosztályú pólósoknak pedig nem más ad majd jótanácsokat a medence partjáról, mint a PSN Zrt. vezérigazgatója, a kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila.

  • - A pécsi vízilabda egy nagy család és mint minden ilyen szövetségben, nálunk is nagyon fontosak a közös programok és események, amelyeken együtt vagyunk jelen. Sajnos ritkán tudunk mindenki számára megfelelő időpontot találni az ehhez hasonló mérkőzésekre, a terveink szerint a 8 évesektől a felnőttekig mindenki vízbe ugrik majd a bemutatómeccs során. Remélem, hogy az utánpótlás korosztály játékosainak nagy élmény lesz a találkozó, hiszen azokkal találkozhatnak, akik előtt, után edzenek, illetve akiknek a lelátóról szurkolnak, az OBI-es pólósoknak pedig jó lehetőség arra, hogy megismerjék a jövő pécsi tehetségeit – fogalmazott a PVSK-Mecsek Füszért vezetőedzője, a PSN Zrt. Sportiskola vízilabda szakosztályának vezetője, Lukács Gergely, aki hozzátette, sok esetben támaszkodik a felnőtt keret kialakításakor a Pécsett nevelkedett játékosokra, az utánpótlásnak viszont nagy perspektívát jelenthet az élvonalbeli gárdába kerülés lehetősége.

Az április 11-én, csütörtökön 18 órakor kezdődő találkozóra minden szurkolók, szülőt, családtagot szeretettel várnak, a belépés mindenki számára ingyenes lesz.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók