Hírek

Misina- és Tüke-futás: három héttel később!

Atlétika

2019. május 2.

Május 25-én rendezik a Városvédő Tüke-futás és Misina-csúcstámadás futónapot!

Misina- és Tüke-futás: három héttel később!

A szervező bizottság ezúton tájékoztatja a május 5-ére, vasárnapra tervezett pécsi Misina-csúcstámadás és Városvédő Tüke-futás iránt érdeklődőket, a már nevezett és ezt még csak tervező profi és amatőr sportolókat, hogy a rendkívül kedvezőtlen meteorológiai előrejelzésekre (10 fok alatti hőmérséklet, szélvihar, egész napos eső) tekintettel, a résztvevők biztonságát és kényelmét elsődlegesen szem előtt tartva, a szükséges hatóságokkal is egyeztetve a versenyt elhalasztjuk. 

Az új időpont: május 25., szombat, 11.00 óra. A Széchenyi tér aznapi foglaltsága miatt a rajt és a cél tervezett új helyszíne a Szent István tér lesz, utóbbi miatt kismértékben módosul az útvonal is. 

A nevezésüket már május 5-ére leadók indulhatnak 25-én is, nekik semmi teendőjük nincs, a szervezők a nevezéseket automatikusan módosítják. Akinek a már nevezettek közül a 25-e nem alkalmas időpont, természetesen visszakapja befizetett nevezési díját, kérjük, ezt a kérését mindenki a media@psnzrt.hu e-mail címen jelezze!  

A változás miatt május 6–19. között újranyitjuk az online-előnevezési rendszert is a www.psnzrt.hu honlapon, továbbá május 22–23-án 10.00–17.00, valamint május 24-én 9–12.00 óra között a Lauber Dezső Sportcsarnokban újabb személyes előnevezésre is mód nyílik. 

A verseny további paraméterei változatlanok, de a módosított versenykiírás, útvonal, illetve az összes szükséges információ az útvonal véglegesítése és a módosítandó engedélyek beszerzését követően, május 6-ától megtalálható lesz a www.psnzrt.hu honlapon.   

Megértésükre számítva, május 25-én kellemes időtöltést és jó versenyzést kívánva: a Szervező Bizottság

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs

Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep