Hírek

Remek versenyzéssel hangolt a kvótaszerzésre

Lövészet

2019. május 7.

A PSN Zrt. Sportiskola olimpikon sportlövője, Csonka Zsófia Berlinben állt lőállásba nemzetközi versenyen, ahol mindkét versenyszámban összesítésben a legjobb eredményt lőtte.

Remek versenyzéssel hangolt a kvótaszerzésre

A verseny első napján légpisztolyban 569 körrel az első helyen jutott a döntőbe, majd a döntőben a harmadik helyen végzett. A második nap a sportpisztolyosok között 581 körrel szintén az első helyen került a fináléba, ahol ötödik lett. Ugyan a döntők nem sikerültek a legjobban a pécsi versenyző számára, ám felkészülésnek tökéletes volt a berlini viadal.

- Az utóbbi években eltűntek az ilyen minőségű megmérettetések a versenynaptárból, ezért nagyon örültem, hogy ilyen jól szervezett és kiváló hangulatú versenyen is kipróbálhattam magam idén. Az eredménytől függetlenül jó élmény volt az egész hétvége, pozitív tapasztalatokkal tértem haza, így jó hangulatban vágok neki a következő időszaknak, ami már a tokiói olimpiáról szól majd – fogalmazott Csonka Zsófia, akinek nem titkolt célja, hogy az előtte álló világversenyeken minél jobban szerepeljen és ötödször is lőállásba állhasson az ötkarikás játékokon.

A PSN Zrt. Sportiskola versenyzője számára most kezdődik a kvótaszerzési időszak, az év legfontosabb versenye az Európa-bajnokság lesz, amelyet szeptember közepén rendeznek.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 5.

Folytatódnak az edzések

Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában