Hírek

Bicsák Bence újabb nagy lépést tett Tokió felé

Triatlon

2019. május 20.

Újabb sporttörténelmi sikert ért el a PSN Zrt. Sportiskola kiváló triatlonosa, Bicsák Bence, aki harmadik helyen ért célba a triatlon világbajnoki sorozat jokohamai versenyén.

Bicsák Bence újabb nagy lépést tett Tokió felé

Álomszerűen versenyzett a pécsi triatlonos Jokohamában, a spanyolok ötszörös világbajnokát, a legendás Javier Gómezt is megelőzte, ezzel az eredménnyel feljött a WTS-sorozat negyedik helyére, az olimpiai kvalifikációs egyéni rangsorban már a hatodik, a világranglistán pedig a tizenkettedik helyen áll.

Bicsák Bence egészen kimagasló idő alatt ért célba az olimpiai távon (1500 méter úszás, 40 kilométer kerékpározás, 10 km futás), 1:43:26 órás idővel teljesítette a versenyt, végül csak a hajrában lépett meg tőle az Európa-bajnok francia Vincent Luis és az olimpiai bronzérmes dél-afrikai Henri Schoeman.

 - Nagyon boldog vagyok, egy álmom vált valóra. Jó érzés volt az egész mezőny elején végezni, emellett nagy élmény volt olyan kiváló sportolókkal harcban lenni az utolsó méterekig, mint Vincent Luis és Henri Schoeman. Köszönöm mindenkinek a támogatást, nagyon sokat segített – fogalmazott a célban a PSN Zrt. Sportiskola triatlonosa, Bicsák Bence.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben

Úszás 2020. július 27.

Válogatott úszóink sikerei a fővárosból