Hírek

Pécsi legendákkal mérkőzik meg a Dárdai Team

Labdarúgás

2019. június 13.

Nem mindennapi mérkőzést rendeznek június 22-én, szombaton a Stadion utcában, ahol a PMSC öregfiúk és a Dárdai Team 17 órakor kezdődő összecsapását tekinthetik meg ingyen az érdeklődők.

Pécsi legendákkal mérkőzik meg a Dárdai Team

Az eseménnyel a PMSC Öregfiúk Egyesülete méltó módon kíván megemlékezni a klub egykori legendájáról, id. Dárdai Pálról.

A PMSC Öregfiúk Egyesülete barátságos mérkőzéssel egybekötött emléknapot tart június 22-én a PMFC-pályán, ahol a klub korábbi legendás labdarúgójára, id. Dárdai Pálra emlékeznek majd a pályára lépők és a nézők egyaránt. A Dárdai Teamben ifj. Dárdai Pál mellett a csapat átlagéletkorát fiatalító két tehetség, a korábbi magyar szövetségi kapitány két fia, az U17-es német válogatottban már bemutatkozó Márton, illetve Bence is pályára lép majd. Ám nem csak a Hertha-különítmény miatt lesz érdemes szombaton ellátogatni a Stadion utcába, hiszen többek között a PSV Eindhovenben is megforduló Fehér Csaba és testvére, Attila, illetve a pécsiek korábbi nagy kedvence, Gyánó Szabolcs is tiszteletét teszi a PMFC-pályán. A PMSC mezét is egykori közönségkedvencek öltik majd magukra, a kapuban az aktív pályafutástól idén visszavonuló Sólyom Csaba foglal majd helyet, de lehetőséget kap Bodnár László, Megyeri Károly, Mészáros Ferenc, Tomka János, Tököli Attila, Jekl Antal, Turi Zsolt, Vókó Tamás, Palaczky János és Gera Zoltán is. A PMSC Öregfiúk Egyesület elnökségi tagja, Lőrinc Antal elárulta, hogy a rendezvénnyel szeretnének a szurkolóknak is maradandó élményt szerezni, illetve méltóképpen kívánnak megemlékezni id. Dárdai Pálról is.

- A pályára lépők teljes névsora még nem alakult ki, folyamatosan invitáljuk a korábbi kiváló pécsi játékosokat erre a nem mindennapi eseményre. Biztos vagyok abban, hogy felejthetetlen élményben lesz része annak, aki kilátogat június 22-én a PMFC stadionjába. A futballélmény mellett szeretnénk méltó módon megemlékezni id. Dárdai Pálról is, aki nagyon sokat tett a pécsi labdarúgásért – hangsúlyozta Lőrinc Antal.

Az eseményre elfogadta a meghívást Garami József is, így az egykori mecsekaljai tréner instrukciói mellett futhat majd ki a gyepre a pécsi gárda.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán