Hírek

Az apákat ünneplik a Hullámfürdő strandján

Úszás

2019. június 13.

Június harmadik vasárnapján ünnepeljük Magyarországon az apák napját, ez alkalomból a Pécsi Család- és KarrierPont június 16-án ingyenes programmal várja az érdeklődőket a Hullámfürdő 20 óráig nyitva tartó strandján.

Az apákat ünneplik a Hullámfürdő strandján

A kánikulára és hőségriadóra tekintettel a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által üzemeltetett Hullámfürdő pénteken nyitó strandja meghosszabbított nyitva tartással várja kedves vendégeit a hétvégén. A megszokottól eltérően június 14. és június 16. között a rendkívüli magas átlagos napi középhőmérséklet miatt a Hullámfürdő strandja este 8 óráig várja a strandolni, hűsölni vágyókat.

A Pécsi Család- és KarrierPont vasárnap egy vidám családi délután keretében szeretné felhívni a figyelmet az apák családban betöltött szerepének fontosságára, a programra előzetesen regisztráló első háromszáz fő ingyen strandolhat a pécsi Hullámfürdőben és vehet részt a különböző programokon (többek között gyerekkoncerten, ingyenes apa-gyerek fotózáson, légváron és több játékos feladaton)

Regisztráció: http://baranya.munkacsalad.hu/jelentkezek-az-apa-csak-egy-van-cimu-hullamfurdobe-ingyenes-belepes-biztosito-programra

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az apák napi rendezvény (15:00-18:00) állomásain való részvételkor a programra előzetesen regisztrálók vehetnek majd részt, megértésüket ezúton is kérjük és köszönjük!

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek