Hírek

Négy dobogós helyezéssel zártuk a serdülő ob-t

Úszás

2019. június 25.

Négy dobogós helyezéssel, egy arannyal és három ezüsttel zárták a PSN Zrt. Sportiskola úszói a Kecskeméten megrendezett Országos Serdülő Bajnokságot.

Négy dobogós helyezéssel zártuk a serdülő ob-t

A pécsiek hét sportolóval képviseltették magukat: Patczai Zsigmond, Szabó Donát, Bujdosó Eszter, Péter Virág, Kárpáti Dalma, Séner Martin és Péter Alex állt rajtkőre a négynapos megmérettetésen.

Már az nyitónapon éremnek örülhettek a baranyaiak, hiszen Péter Virág 100 méter mellen másodikként ért célba. Ugyanúgy mint 4×100 méter vegyes MIX váltó (Séner Martin, Péter Virág, Kárpáti Dalma, Péter Alex), amely órási hajrával szintén ezüstérmes lett. A váltót követően Péter Virág újra a medencébe ugrott, hogy 200 méter mellen a bajnoki címet is bezsebelje, majd az utolsó napon 50 méter újabb ezüstöt zsebelt be.

– Az eredményekkel elégedett vagyok, kiváló csapattal vettünk részt ezen a versenyen – fogalmazott Jancsik Árpád, a PSN Zrt. úszó szakosztályának vezetője. – Egyértelműen Péter Virág volt a bajnokság legeredményesebb versenyzője. Tavalyi évben volt egy holtpont, ami az idei szezonra is átterjedt, és a felkészülést sérülések is hátráltatták. A szülői háttér, Petrov Anatolij kollégám által lefektetett szakmai alapok és Virág akaratossága azonban megmutatta, hogy túl lehet lendülni a nehézségeken. A négy érem csak hab a tortán, a két éve felállított egyéni csúcsok megdöntése volt az igazán nagy öröm. Gratulálok a sportolóknak és felkészítőknek. A levezető edzések után jöhet a megérdemelt pihenő.

Jancsik hozzátette, hogy ők azonban nem állnak meg, hiszen a jövő héten már Miskolcon vesznek részt az Országos Cápa Bajnokságon.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek