Hírek

Sikeres hétvégét zártak atlétikában

Atlétika

2019. augusztus 26.

Szép eredményekkel gazdagodtak a PSN Zrt. atlétái a hétvégén megrendezett 3. Atlétikai Ifjúsági és Junior Magyar Liga Döntőjén. Kárpáti Enikő Kata, Garamvölgyi Petra és Rab Ákos Budapesten mérték össze erejüket a versenytársaikkal.

Sikeres hétvégét zártak atlétikában

A sportesemény két napján, augusztus 24-én és 25-én versenyszámonként a legjobb nyolc atléta juthatott be. A szombati napon kiváló eredményeket, szoros küzdelmeket és izgalmas befutókat láthatott a Lantos Mihály Sportközpont nézőközönsége.

Kárpáti Enikő Kata magabiztos, 170 cm-es ugrásával megnyerte a Junior Liga női magasugrás döntőjét, miközben a bronzérmes magyar bajnok, Garamvölgyi Petra az Ifjúsági Liga döntő első helyét hozta leány rúdugrásban, és a versenyen kívül ugrott egy egyéni csúcsot is. Rab Ákos a Junior Liga döntőjén, férfi 400 m-en a 4. helyen ért célba.

Jövő héten folytatódnak a küzdelmek a Serdülő Liga és a Szuper Liga Döntőkkel, ahol például Kárpáti Enikő Kata – bekerülve a legjobb hét közé – női magasugrásban és három próbában állhat rajthoz.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs

Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep