Hírek

Orfűn kezdte az évet az úszószakosztály

Úszás

2019. szeptember 3.

Idén családias hangulatban nyitotta szezonját a PSN Zrt. Úszószakosztálya augusztus 31-én, szombaton. A rendezvényen a szakosztály edzői, sportolói és a szülők is részt vettek.

Orfűn kezdte az évet az úszószakosztály

A programok szervezését és zavartalan lebonyolítását a PSN Zrt. Úszószakosztályának vezetője, Jancsik Árpád tartotta kézben, helyszínnek pedig a festői környezetű, Orfűn található Pécsi Kajak Kenu Club esett választásul. Az orfűi sporttáborban a sportolók, szüleik és az edzők vegyes csapatokat alkotva sárkányhajóversenyen mérték össze erejüket, ezt pedig frizbiverseny, majd a nagyobbak és a kisebbek focimeccsei követték a családi-baráti rendezvényen.

A jó hangulatú sportnap egyben csapatépítés gyanánt is szolgált, mert ugyan az úszás egyéni sport, egy összetartó csapat nélkül nem lehet sikereket elérni, legyen szó az edzői, szülői, baráti, szellemi vagy fizikai támogatásról. A szombati nap bizonyította, hogy a sportolók, a szülők és az edzők erős egységet képeznek, ami elengedhetetlen a sportolóink felkészüléséhez szükséges nyugodt háttérhez.

– Hosszú, de sikeres évet tudhatunk magunk mögött, bár a londoni paraúszó világbajnokság még hátra van ahol két sportolónk is rajtkőre lép 1 hét múlva – értékelte Jancsik Árpád az elmúlt szezont és annak utolsó megmérettetéseit – A szeptemberi indulás a tavalyi évben megkezdett úton folytatódik, de rengeteg feladat áll még előttünk. Éppen ezért idén gondoltuk hasznosnak és rendhagyónak a csapatépítő évnyitó rendezvény kezdeményezését, hogy könnyedén és játékosan rázódjunk kicsit vissza a megszokott kerékvágásba.

Az évnyitóról készült képeket a PSN Zrt. központi vagy az Úszószakosztály Facebook oldalán tekinthetik meg.  

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink