Hírek

Elképesztően zárta a szezont, most jöhet a pihenés

Triatlon

2019. szeptember 9.

Bicsák Bence fantasztikusan szerepelt az idei Triatlon Világkupán, Banyolesben, ahol 3. helyen végzett szorosan a világklasszisok – a spanyol Mario Mola és a francia Vincent Luis – mögött.

Elképesztően zárta a szezont, most jöhet a pihenés

Az augusztusi hónapot lezáró és a szeptembert megnyitó hétvégén a PSN Zrt. élversenyzője a svájci Lausanne-ban állt rajthoz a triatlonosok vb döntőjében, ahol 29. helyen végzett. Ezt megelőzően a 2020-as olimpiai tesztversenyen vett részt Tokióban, ahol hetedikként ért célba.

Bicsu 50 perc 18 másodperc alatt teljesítette a 750 méter úszásból, 20 kilométer kerékpározásból és 5 km futásból álló sprinttávot. Körülbelül a futás felénél döntötte el, hogy üldözőbe veszi Molát és Luist, harcolva a dobogós helyért. Így a lausanne-i verseny után ismét a 9. helyre tornázta fel magát az olimpiai kvalifikációs ranglistán, ahol jelenleg 5784.78 pont birtokosa.

Bicsák Bence ezzel az eredménnyel lezárva az idei évet most visszavonul, és körülbelül egy hónapnyi pihenőidőszak vár rá, aztán indul a felkészülés a következő szezonra.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020