Hírek

A 9. fordulónál tart az eddig veretlen focicsapat

Labdarúgás

2019. október 3.

Az NB III. Közép-csoport 9. fordulójának mérkőzését október 6-án, vasárnap vívja meg egymással a PMFC és a THSE-Szabadkikötő. Az alábbiakban az eddigi eredményekről és a részletes szurkolói információkról olvashatnak.

A 9. fordulónál tart az eddig veretlen focicsapat

Labdarúgócsapatunk eddig veretlenül tartja első helyét a 2019/2020-as szezon bajnokságában, az NB III. Közép-csoport eddigi mérkőzéseinek eredményei a következők:

PMFC – Szekszárdi UFC                4­-0

HR-Rent Kozármisleny – PMFC     1-2

PMFC – Taksony SE GP Solar        8-1

Dabas-Gyón FC – PMFC                0-6

PMFC – Rákosmente KSK              6-0

Monor – PMFC                               2-2

PMFC – KTE Hufbau                      3-0

Budapest Honvéd MFA II. – PMFC   1-1


A 9. forduló mérkőzését 2019. október 6-án, vasárnap, 14:30-kor játssza a PMCF és a THSE-Szabadkikötő csapata a pécsi PMFC Stadionban.

Szurkolói információk a hétvégi találkozóra:

Az érvényes belépőjegyek már megvásárolhatók elővételben a Stadion utcai klubház emeleti pénztárában, hétköznapokon, munkarend szerint. A belépőjegy ára egységesen 500 forint, míg a 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára változatlanul ingyenes a hétvégi mérkőzés megtekintése. A szezonbérlet szintén érvényes!

A vasárnapi bajnoki mérkőzésen a szurkolók a megszokott módon a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektorokat, valamint a B-közép tribünt vehetik birtokba. Jegyvásárlásra nem csak elővételben nyílik lehetőség, a belépők a mérkőzés napján is kiválthatók a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti úti 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös és 6-os kaput használhatják a drukkerek. Külön vendégszektor nem lesz, így vendégek is a hazai oldalra válthatnak belépőjegyet.

A pénztárak, a stadion kapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 13:30-kor nyitnak. A gépjárművel érkezők számára célszerű a környező utcákat igénybe venni, valamint a stadionnal délről szomszédos egyetemi kar parkolóját használni. A hűvös őszi időjárás beköszöntével ajánlott a réteges öltözék viselete, valamint csapadék esetén megengedett az esernyő használata a stadion területén. Bízunk benne, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most vasárnap is igencsak szép számban összegyűlve szurkoljuk ki az újabb hazai győzelmet!

A félidei tabella:Részletes félidei tabella és csapatinformációk az MLSZ adatbankjában találhatók.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020