Hírek

Gyümölcsöző hétvége a vízilabdásoknál

Vízilabda

2019. október 7.

Mozgalmasan telt október első hétvégéje a PSN Zrt. pólósainál. A fiúk 4 korcsoportban is megmérettettek a baby I-es, a gyermek II-es és IV-es csapatokban, illetve az ifjúsági és serdülő vízilabdások a férfi OB II-es bajnokságon is szerepelhettek.

Gyümölcsöző hétvége a vízilabdásoknál

Október 3-6., Gyermek II. korosztály

A 2006-ban és később született fiúkból álló gyermek II-es korosztályú csapat október 3-án, kora reggel indult útnak a horvátországi Makarskán rendezett nemzetközi tornára, amelyen 12 csapat küzdött meg egymással. Annak ellenére, hogy az út egy időjárási körülmények okozta váratlan hídlezárás miatt hosszabbra sikeredett, sportolóink gyönyörű tájakat és falvakat csodálhattak meg útjuk során. A beszámolók szerint a csapat festői helyen szállt meg, a szobák ablakai a tengerre és a hegyvidékre nyíltak. Pénteken 11:30-től kezdődtek a mérkőzések. A csapat legyőzte a házigazda VK Galeb, a tavalyi horvát bajnok VK Primorje Rijeka, a negyeddöntőben a HAVK Mladost Zagreb, és a bronzmérkőzésen a montenegrói Jadran Carine csapatát. Az egyetlen vereséget a torna elődöntőjében szenvedte el a győztes Partizan Belgrade csapatától.

Eredmények:

PSN Zrt. - VK Galeb   13-7 (4-3, 3-1, 4-1, 2-2)

VK Primorja Rijeka - PSN Zrt.   10-13 (3-6, 5-1, 1-2, 1-4)

Negyeddöntő: PSN Zrt. - HAVK Mladost Zagreb   14-6 (4-1, 4-2, 3-0, 3-3)

Elődöntő: VK Partizan Belgrade - PSN Zrt.   16-11 (5-1, 3-5, 4-1, 4-4)

Bronzmérkőzés: PVK Jadran Carine - PSN Zrt.   12-14 (2-5, 2-2, 5-3, 2-4)

A torna végeredménye:

1. VK Partizan Belgrade
2. VK Primorac Kotor
3. PSN Zrt. Sportiskola
4. PVK Jadran Carine
5. CN Barcelona
6. VK Primorje Rijeka
7. VK Jug Dubrovnik
8. HAVK Mladost Zagreb
9. AVK Triglav Kranj
10. VK Galeb Makarska
11. VK Mornar Split
12. SV Duisburg

Csapattagok: Belső Dávid, Bocor Gergely, Brunner Roni, Bujtár Barna, Gaál Botond, Holl Gábor, Horváth Zsombor, Imre Kolos, Krutki Marcell, Nagy Zalán Mihály, Pusztai Balázs, Tóth András, Vasvári Zoltán Benjamin, Volnhofer Valér Bence, Csatai Milán, Luka Boskovic.

Edzők: Jakab Dániel, Vörös Tamás

Október 5., szombat, Ifjúsági és serdülő korosztály, férfi OB II

A PSN Zrt. ifjúsági és serdülő vízilabdásai a férfi OB II-es országos bajnokságon is szerepeltek, ahol két mérkőzést is győzelemmel zártak.

Eredmények:

Győri VSE - PVSK-PSN Zrt.   5-23 (2-6, 2-5, 0-6, 1-6)

PVSK-PSN Zrt. - PTE-PEAC Mighty Bulls   14-5 (2-1, 3-1, 5-1, 4-2)

Csapattagok: Gelencsér Máté, Aranyi Attila, Kőszegi Gergő Ákos, Reisz Patrik, Gaszt Roland, Gelencsér Ákos, Slézia Dávid, Kókai Szilárd, Horváth II. Kristóf, Németh Balázs, Krizsán András és Brodmann Marcell.

Edzők: Török Viktor, Krizsán András

Helyszín: Aqua Sportközpont Győr

Október 5., szombat, Gyermek IV. korosztály

A gyermek IV-es korosztályú csapat október 5-én a fővárosi bajnokság 2. fordulóján ugrottak medencébe a Ferencváros ellen.

A mérkőzést ugyan az FTC-Telekom I. nyerte, és az ellenfél kapusa is nagyon jó védekezést nyújtott, a PSN Zrt. pólósai folyamatos próbálkozással, sokmozgásos játékkal igyekeztek gólokat szerezni.

Eredmény:

PSN Zrt. – FTC-Telekom I. 6-8 (2-0,0-2,3-5,1-1)

Csapattagok: Méhes Kenéz György, Torma Zalán, Schlapp-Molnár Milán, Goldmann Mátyás, Varga Benedek, Divják Deján, Imre Ármin, Holl Balázs, Gaál Zsombor, Arató Bercel, Pálfai Huba Csongor, Békés Zsolt Benjámin, Stockwell Kende Dávid, Magay Kristóf.

Edző: Balázs Bence

Október 6., vasárnap, Baby I. korosztály

Vasárnap a baby I-es, a második legfiatalabb korosztály bajnoki fordulója volt Kaposváron. E korosztály bajnokságának egyik sajátossága, hogy nem számolnak eredményt, ezért arról nem tudunk beszámolni, viszont mindkét mérkőzésen a PSN Zrt. játéka dominált.

A nyitómérkőzést hosszú szünet után a nagykanizsai csapat ellen játszották a gyerekek, és a mérkőzés közben is már percről-percre jobban teljesítettek, ami után volt lehetőség átbeszélni a hibákat. A második menet a dunaújvárosi lányok és fiúk vegyes csapatával folytatódott, gördülékenyebb játékkal és kevesebb hibázással.

Játékosok: Vogronics Zalán, Imre Ármin, Soproni Szabolcs, Fischer Áron, Becsei Bende, Dömös Zsigmond, Kemény Kevin, Huber Zsombor, Szántó Marcell, De Blasio Massimo, Rőczei Adrián, Csepregi Zsombor, Kindl Barnabás, Belső Gergő, Lovász Kiss Levente, Studi Levente.

Edzők: Pauer Fanni Anna, Arató Zoltán, Krizsán András.


Gratulálunk a csapatoknak és edzőiknek! 

Részletes beszámolók és további információk a Vízilabda szakosztály Facebook oldalán.  

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek