Hírek

Eredményesen zárult az október úszóinknak

Úszás

2019. október 29.

A PSN Zrt. Úszószakosztálya 45 fős csapattal indult a múlt hétvégén tartott Adorján József Emlékversenyen, emellett két sportolónk is részt vesz jelenleg a Jövő Bajnokai utánpótlás program edzőtáborában.

Eredményesen zárult az október úszóinknak

A már hagyományként megrendezett Adorján József emlékversenyen 16 csapat 300 versenyzője képviseltette magát az újonnan épült, 10 pályás, fedett Csík Ferenc Versenyuszodában, Kaposváron. Az utánpótlás legkisebbjeit is csatasorba állítva egészen a felnőttekig a 45 fős csapat 29 éremmel, rengeteg egyéni csúccsal és aranyjelvényes szintidővel térhetett haza.A másik nagyszerű hír, hogy a jelenleg zajló, egy hétig tartó Jövő Bajnokai első központi technikai utánpótlás edzőtáborában a PSN Zrt. két sportolója, Szabó Patrik és Pónya Botond is részt vesz. Az edzőtábort a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Wladár Sándor nyitotta meg hivatalos beszédével, amelyben megköszönte Jancsik Árpádnak, a PSN Zrt. Úszószakosztályának vezetőjének elkötelezett szervező munkáját, valamint a régióvezetőknek és az edzőknek a közös jövőépítést.

Elsorolta az egyhetes táborban a technikai edzésekért felelős kiválóságokat, mint például Kovácshegyi Ferencet, Horváth Pétert, Petrov Árpádot, Egressy Jánost, Selmeci Attilát, Bodor Richárdot és Bodrogi Viktort. A napi váltásban motivációs előadások is elhangzanak majd az Olimpiai Bajnokok Testületének jóvoltából, Risztov Éva, Czene Attila, Szabó Joe és Wladár Sándor közreműködésével.  

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek