Hírek

Hármas győzelmet arattak a vízilabdások

Vízilabda

2019. november 4.

A Kaposvári Városi Fürdőben játszottak a múlt hétvége vasárnapján gyermek, ifjúsági és serdülő pólósaink, ahol mindhárom mérkőzés győzelemmel zárult a PSN Zrt. csapatainak javára.

Hármas győzelmet arattak a vízilabdások

FIÚ GYERMEK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

2019.11.03. 11.00

Kaposvári Vízilabda Klub – PSN Zrt. Sportiskola                 12-15 (1-2, 3-6, 3-4, 5-3)

– Álmosan kezdtük a mérkőzést, sok helyzetet kihagyva az elején. A második negyedben viszont a csapat megemberelte magát, és gyorsan lőttünk 3-4 gólt, amit a mérkőzés végéig tudtunk is tartani. Sajnos nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél egyik válogatott játékosával, aki a négy büntetőn felül még 6 gólt lőtt nekünk, mindenhonnan betalált. Viszont erre a csapat tudott egy remek támadó játékkal reagálni. A mérkőzésen szebbnél szebb helyzeteket hoztunk létre, és a többségében lőttünk is bennük gólt. Örülök, hogy mindenkinek tudtam lehetőséget adni a játékra. Valamint sok olyan taktikai utasítást hajtottak végre a játékosok, amire felhívtam a figyelmet – jellemezte a gyermek mérkőzést Jakab Dániel.

FIÚ IFJÚSÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

2019. november 3. 12.15

Kaposvári Vízilabda Klub – PSN Zrt. Sportiskola                 8-14 (4-4, 1-3, 1-2, 2-5)

– Egy jó erejű csapattal mérkőztünk meg a hétvégi ifjúsági bajnokságon. Az első negyedtől jól játszottunk, kitűnően működött a centerjátékunk, amire nem talált ellenszert a Kaposvár, de a védekezésben apró figyelmetlenségek miatt négy gólt is kaptunk, így döntetlennel zárva a negyedet. A második negyedtől összeállt a védelem, és magabiztosan, végig vezetésre állva 14-8-ra győzelmet arattunk a Kaposvári Városi Fürdőben. Örömteli, hogy mindenki kapott lehetőséget a mérkőzésen a bizonyításra – dicsérte a nap második mérkőzését Török Viktor, ifjúsági-serdülő edző.

FIÚ SERDÜLŐ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

2019. november 3. 13.30

Kaposvári Vízilabda Klub – PSN Zrt. Sportiskola                 8-23 (2-7, 2-5, 1-9, 3-2)

– Végig magabiztosan játszottunk, könnyed győzelmet arattunk. Mindenki sok játéklehetőséget kapott, amit meg is háláltak a fiúk a végig fegyelmezett és motivált szereplésükkel. Külön örömet okozott, hogy helyenként nagyon szép akciókat is vezettünk, és majdnem mindenki szerzett gólt a mérkőzésen – mondta Török Viktor.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek