Hírek

Ezüstérem Bonyhádról

Atlétika

2019. december 9.

Az évtized utolsó Sport XXI megmérettetésének hangulatos teremversenyén a PSN Zrt. atlétikacsapata második helyen végzett az U13-as korosztályban. A 21 csapatból álló mezőnyt a Bonyhádi Atlétikai Centrum nyolc, jól előkészített pályájával fogadta.

Ezüstérem Bonyhádról

Az Dél-Dunántúl régiójának évzáró eseményén négy versenyszám forgószínpad módjára zajlott az U11-es és U13-as korosztályban: medicin dobás fej felett előre, medicin két kezes mellső lökés, hármas- és ötösugrás, valamint sprint váltó. A versenyt mindkét korosztályban a hosszú gátváltó futamok zárták. A fiataloknak jó lehetőséget biztosított a megmérettetés a rutinszerzésre, az idősebbek között pedig a technikai kivitelezés pontosságának gyakorlására volt jó alkalom ez a nap.

Az eredményhirdetéskor a sportolókat szaloncukorral ajándékozták meg a karácsony jegyében, a 2007-ben született 38 főt pedig nagy tapssal és az „Újonc lettem” feliratú pólóval búcsúztatták, és várják őket jövőre új korcsoportjukban a bajnokságokon.

A 9-10 éveseknél a PSN Zrt. csapata a 7. helyet szerezte meg a 14 csapatból, az U13-as korcsoportnál pedig az ezüstérmet zsebelték be sportolóink a szoros küzdelmek ellenére.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában

2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs