Hírek

Tájékoztató a koronavírus elleni védelemről FRISS!

2020. március 11.

A PSN Zrt. vezetősége az alábbi közleményben tájékoztatja a szülőket, érdeklődőket a koronavírus terjedésével kapcsolatos tennivalókról, a vírus megállításának érdekében tett lépésekről.

Tájékoztató a koronavírus elleni védelemről FRISS!

Tisztelt Szülők, tisztelt Érdeklődők! 

Folyamatosan figyelemmel követjük a kormány és Pécs MJV Önkormányzata által kiadott, koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásokat, és a sportági szakszövetségek állásfoglalásait. Minden, az edzéseket és rendezvényeket érintő intézkedésünket a fentieknek megfelelően hozzuk meg. A mai döntés értelmében a PSN Zrt. intézményeiben, zárt térben 100 főnél nagyobb létszámú, és nyílt téren 500 főnél nagyobb létszámú rendezvényt mostantól nem tartunk meg. A PVSK-VEOLIA férfi kosárlabda csapatának szombati mérkőzése elmarad!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozására az alábbi lépéseket tettük:

- Minden létesítményünkben, több helyre is, alkoholos kézfertítőtlenítőket helyeztünk el a szükséges tájékoztatóval együtt.

- A mai nappal, a szokásos takarításon túl fokozott, rendszeres tisztántartást, fertőtlenítést rendeltünk el kiemelten az illemhelységekben, zuhanyozókban. Emellett felhívtuk a takarítószemélyzet figyelmét arra, hogy ügyelni kell a kilincsek, ajtók, ablakok, asztalok vagy olyan helyek és tárgyak fertőtlenítésére, amelyeket folyamatosan, többen használnak. Fentieket folyamatosan ellenőrizzük is.

A további intézkedésekkel kapcsolatban folyamatos tájékoztatást adunk honlapunkon.

Koronavírussal, tömegrendezvényekkel kapcsolatban hiteles információt itt találnak az érdeklődők:

www.nnk.gov.hu

 

Bernáth Miklós

vezérigazgató-helyettes

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel

2020. december 31.

Búcsúzunk 2020