Hírek

Közös munkával és kitartással dolgoznak az úszók

Úszás

2020. április 26.

Már több, mint egy hónapja zárva a Hullámfürdő, így a PSN Zrt. úszószakosztályának új akadályokkal kellett szembenéznie. Sportolóink azonban derekasan küzdve, heti kétszer, élő online edzéssel és rajzpályázattal tartják a lelket egymásban.

Közös munkával és kitartással dolgoznak az úszók

Március végén volt az első élő online bejelentkezés Jancsik Árpád, a Jövő Bajnokai Program Dél-dunántúli régióvezetőjének és egyben a PSN Zrt. úszószakosztály-vezetőjének felhívására, amelyre az ország minden tájáról, sőt, még külföldről is bejelentkeztek a sportegyesületek. A pécsi úszók tavaly óta heti kétszer funkcionális edzéseket is végeznek, kiegészítve az úszóedzést, illetve megelőzve a sérüléseket. Az edzések a Doboz Mozgásközpont közreműködésével, Reisz Dániel útmutatásával zajlanak. Dániel szerint a jelenlegi helyzetben nagyon fontos olyan izomcsoportokat is megmozgatni a közös edzések során, amelyeket egyébként a sportolók úszás során tudnak erősíteni.

Azóta hetente kétszer, minden hétfőn és csütörtökön, változatosan edz együtt az úszóközösség Dániel vezetésével.

A másik kezdeményezés a kicsiket aktivizálja. A „Nekem az úszás…” rajzpályázat keretében az úszószakosztály a sportághoz köthető élmények és emlékek felelevenítésére buzdítja a sportolókat. A legtöbb lájkot gyűjtő rajzok lesznek a győztesek, illetve a szakmai zsűri – aki nem más mint Kenderesi Tamás, olimpiai bronzérmes úszó - által kiválasztott különdíjasok is jutalomban részesülnek.   

A rajz vagy festmény formájában elkészített alkotásokat 2020. május 15-ig várják a psnswimming@gmail.com e-mail címre.

A remekművek az úszószakosztály Facebook oldalán megtekinthetők és értékelhetők. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek