Hírek

Felkészülünk a nyitásra

2020. május 4.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezetősége szombaton megkezdte a Hullámfürdő nyitásával kapcsolatos előkészítő munkát, valamint a sportiskolai edzések újraindításának megtervezését.

Felkészülünk a nyitásra

Hivatkozva a kormány fürdőkre vonatkozó 168/2020-as, valamint a sportrendezvényekkel és edzésekkel kapcsolatban pénteken kiadott, 170/2020-as rendeletére, a PSN Zrt. vezetősége szombati napon egyeztetést tartott a Hullámfürdő és a Sportiskola újranyitásáról.

Bár még jónéhány részlet tisztázásra vár, úgy döntöttünk, hogy megkezdjük az Abay Nemes Oszkár Sportuszoda (Hullámfürdő) strand részének előkészítését a korábban megszokottól eltérő, május 30-ai, szombati nyitásra. A mai naptól kezdetét veszi a kinti medencék fertőtlenítése, tisztítása, majd ezt követően kollégáink újra feltöltik vízzel a medencéket, így az előzetesen tervezettnél két héttel előbb, a hónap végére minden készen fog állni a vendégek fogadására. A látogatók és a dolgozók biztonságának érdekében biztosan lesznek speciális szabályok, ezek kidolgozása a hivatalos szervek bevonásával, állásfoglalások kérésével zajlik.

Ezzel egyidejűleg elkezdődött a sportiskolai edzések újraindításának kidolgozása is, amely magával vonja a létesítmények fokozatos, részleges vagy teljes megnyitását is. Az újranyitási terv rövidesen elkészül, a sportági szakszövetségek és az Országos Sportegészségügyi Intézet állásfoglalásainak, valamint Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzat véleményének figyelembevételével.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink