Hírek

Szo-Bajnokság díjátadó ünnepség

2020. június 12.

A PSN Zrt. Szo-Bajnokság versenyének és rajzpályázatának lezárását követően a vezetőség a Sportiskola közreműködésében díjazta a nyerteseket. Az ünnepséget Sági Zoltán beszéde nyitotta, majd Kenderesi Tamás jutalmazta a győzteseket.

Szo-Bajnokság díjátadó ünnepség

Az ünnepélyes díjátadó június 11-én, csütörtökön, 14.00-kor kezdődött a Lauber Dezső Sportcsarnokban, amely Sági Zoltán, a PSN Zrt. létesítmény és sport főmunkatársának beszédével kezdődött, aki mesélt a verseny ötletének megszületéséről és annak körülményeiről. A Sportiskolával közösen megálmodott és kivitelezett, négykihívásos versenyt a koronavírus alatt kialakult helyzet inspirálta, amikor mindenki máshoz hasonlóan a sportolók is kénytelenek voltak a négy fal közé visszavonulni, és az otthon adta lehetőségekkel folytatni a mozgást, edzéseket.

Sági Zoltán elmondta, hogy a versenysorozat sikerességének és a közös munka okozta öröm és elégedettség ellenére is azt reméli, többé nem lesz szükség arra, hogy ilyen alternatív módszerekkel motiválják a gyerekeket, sportolókat, és tartsák bennük versenyszellemet.

A Szo-Bajnokság egyéni helyezettjeinek, összesítésben legtöbb pontot gyűjtő szakosztályának és a rajzpályázat nyerteseinek Kenderesi Tamás úszó adta át személyesen a díjakat.

Az egyéni verseny nyertesei:

Kollár Emma Tímea – Rövidpályás gyorskorcsolyázó – 68 pont

Baronek Lili – Tornász – 57 pont

Holod Angéla – Tornász – 48 pont

Összesítésben a legtöbb pontot gyűjtő szakosztály: vízilabda.

A rajzpályázat nyertesei:

Juhász Hanna – Aerobik szakosztály

Angyal Réka – Torna szakosztály

Bartó Kinga Zora – Úszó szakosztály

A nyertes alkotások a PSN Zrt. Facebook oldalán tekinthetők meg.
 

Még egyszer gratulálunk a győzteseknek és minden résztevőnek!
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Szinkronúszás 2021. január 19.

Online szerepeltek a szinkronúszók

2021. január 18.

Aktuális heti versenyek

Vízilabda 2021. január 11.

Interjú Lukács Gergellyel