Hírek

Sportdiplomáciai siker a PSN Zrt.-nek

Lövészet

2020. június 19.

Egyhangúlag Csonka Zsófiát, a PSN Zrt. büszkeségét választották meg a Magyar Sportlövők Szövetsége által létrehozott Sportolói Bizottság elnökének.

Sportdiplomáciai siker a PSN Zrt.-nek

Követve a  Nemzetközi Olimpiai Bizottság ajánlását és támogatva a Magyar Olimpiai Bizottság ezirányú törekvéseit, a Magyar Sportlövők Szövetségének elnöksége 2020. június 09-i ülésén létrehozta a Sportolói Bizottságot.

A hét főből álló bizottság elnökének a PSN Zrt. négyszeres olimpikonját, Európa-bajnokát, a sokszoros magyar bajnok Csonka Zsófiát választották egyhangúlag. A bizottság tagjai: Miskolczi Julianna (puska szakág), Pongrátz Bianka (korong szakág), Zwickl-Veres Kata (puska szakág), Pálinkás Lajos (pisztoly szakág), Sike József (futócél szakág) és Szabó Béla (szabadidő sport).

– Megtisztelőnek találom a felkérést, természetesen elfogadtam. Igyekezni fogunk olyan bizottsági munkát végezni, ami valódi érdekképviseletet és egyfajta hiánypótló fórumot is jelent majd a sportolók számára a vezetőség felé. Azt várom a bizottságtól, hogy megtaláljuk a szükséges formát ahhoz, hogy hangot adjunk a többség véleményének, és minket, a sportolókat közvetlenül érintő kérdésekben számottevő módon tudjunk résztvenni a döntésekben – nyilatkozta Csonka Zsófia, aki a hónapban alapozó edzésekkel kezd a versenyszezon elmaradása után és készül a jövő évi kvalifikációs versenyekre, ahol megküzdhet a 2021-re halasztott tokiói olimpia indulási jogáért. 

A bizottság alakuló ülésére a következő hetekben kerül sor. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. november 24.

Íme a hétvégi vízilabda termés

2020. november 22.

Aktuális heti versenyek

Úszás 2020. november 16.

Jászó Ádám országos bajnok