Hírek

Ausztriában állomásoztak atlétáink a hétvégén

Atlétika

2020. július 21.

Július 18-án, az osztrák Graz városában mutatta be tehetségét a PSN Zrt. ügyességi atlétika szakosztálya. A sportolók az eredményes hétvégét követően sem állnak meg, már készülnek a táborokra, versenyekre.

Ausztriában állomásoztak atlétáink a hétvégén

Farkas Bence az alábbi videón látható 21,57 mp-es futóidejével nyerte a férfi 200 m kategóriát az Austrian Top Meeting Graz 2020 nemzetközi versenyen, szombat este, Grazban:

 

Brunner Hugó szintén szombaton, kora este, Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban megrendezett TSC-Geotech pályaavató távol- és hármasugró versenyén indult, felnőtt férfi abszolút távolugró mezőnyben. A verseny keretében hivatalosan felavatták Tatabánya rekortánborítást kapott atlétikapályáját. Hugó 671 cm-es eredménnyel a 6. helyen végzett a felnőtt meghívásos mezőnyben első éves ifiként.

Borhy Anna a pénteki esős napon Bonyhádon versenyzett női rúdugrásban, ahol 341 cm-es eredménnyel 4. helyen végzett az abszolút mezőnyben.

Július 21-én két futónk is részt vesz Budapesten, az FTC atlétikapályáján a korosztályos 4x100 m-es válogatott sprintváltók edzésén, melyet Lengyák György sprinter szakág referens szervez. A program felkészülési állomás az U18, U20, U23 és felnőtt korosztályok férfi és női magyar válogatott váltók soron következő versenyeire, illetve előkészület a jövő évi korosztályos Európa Bajnokságokra. A programba 2 futó kapott jelenleg meghívást a PSN Zrt.-ből: Erát Kristóf a fiú U18-as váltóba és Farkas Bence a férfi U20-as váltóba.

Két válogatott rúdugrónk kezdte meg a kiemelt rúdugró program keretében zajló edzőtáborozást Bonyhádon, a hétvégén. Garamvölgyi Petra és Borhy Anna a MASZ által támogatott 2 hetes edzőtáborban készülhet július 31-ig az országos bajnoki versenyekre. Edzőjük, Putsay Zoltán a programban szintén 2 hetet tölt Bonyhádon.

Az ügyességi atléták versenyző korosztályú csoportja július 27-31. között ugyancsak Bonyhádon edzőtáborozik, elsődlegesen az augusztusi korosztályos országos bajnokságokra készülve, de nyári csapatépítő programnak is kiváló a tábor, hiszen a pécsiek mellett a GEAC (Gödöllő), UTE, Vasas és IKARUS (Bp.) valamint Bonyhád sportolóival együtt táboroznak az atléták.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán