Hírek

Válogatott úszóink sikerei a fővárosból

Úszás

2020. július 27.

Európában, sőt a világon, a koronavírus kitörése óta először Magyarország rendezett nemzetközi úszóversenyt július 24-26. között Budapesten, a Margitszigeten, ahol a PSN Zrt. három úszó büszkesége mérte össze tudását a versenytársakkal.

Válogatott úszóink sikerei a fővárosból
A Négy Nemzet Úszóversenyt a vízisportok fellegvárásban, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda Széchy Tamás medencéjében rendezték. Egyesületünkből három válogatott úszónk állt először rajtkőre hosszú idő után.

Balogh Vivien 1500 méter gyorsúszás "B" döntőjében, alig elmaradva az egyéni csúcsától 7. helyezést érte el.

Jászó Ádám rögtön első nap az "A" döntőbe verekedte be magát ami önmagában is nagyon szép eredmény, hiszen a délelőtti előfutamokból csak a két legjobb magyar juthatott tovább. Nos, Ádám továbbjutott a felnőtt mezőnyben, és egyéni csúcsot úszva 5. helyezett lett.

Kenderesi Tamás, olimpiai bronzérmes úszónk 200 pillangója nem kis izgalmakat tartogatott, hiszen ezen a számon már a döntőbe jutáshoz is nagyot kell úszni. Délelőtt szédületes hajrával csapott második magyarként célba. Ekkor még azt gondolhattuk, hogy ennél szorosabb eredmény már nem születhet, azonban jött a délutáni finálé. A délutáni döntőben 150 méternél még hatodikként fordult, amit egy világklasszis "Kenderesis" hajrával a második helyre hozott vissza. Kiváló hangulatban telt ez a néhány nap, ahol versenyzőink remekül helytálltak.
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. április 12.

Aktuális heti versenyek

Úszás 2021. március 28.

Felnőtt OB - taroltak a PSN úszói