Hírek

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Úszás

2020. július 31.

Augusztus 1-jétől kedvezményes, családbarát jegytípusokat vezet be a PSN Zrt. a pécsi Hullámfürdőben, azaz lehetőség nyílik családi, csoportos és kombinált belépőjegyeket váltani strandoláshoz, úszáshoz.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben
Igyekezve az igényekhez igazítani a pécsi Hullámfürdőben megváltható jegyek rendszerét, augusztus 1-jétől, szombattól családbarát és kedvezményes jegytípusokat vezetünk be uszodánkban. Eddig nem volt lehetőség ilyesmire, mostantól látogatóinknak nem kell majd külön felnőtt és gyermekjegyet váltani. 

A kedvezményes jegytípus megvásárlásával egy 2 felnőttből és 1 gyermekből álló család az eddigi 2560 forint helyett mostantól csak 2300 forintot fog fizetni. A nagyobb családokra is gondolunk, így minden további gyermek fejenként 500 forintért, az eredeti gyermekjegynél olcsóbban juthat be a strandra. 

Csoportos jegy vásárlására is megnyílik a lehetőség, ez azt jelenti, hogy 10 fő feletti belépés esetén 15%-os kedvezményt tudunk biztosítani. A kedvezmény egyformán vonatkozik a normál felnőtt, a kedvezményes felnőtt és a gyermekjegyekre is.

A PSN Zrt. a felmerült igények kielégítése érdekében további új belépőjegytípusokat is bevezet. Szombattól külön lehet megváltani a strand és külön az uszoda látogatására jogosító belépőjegyet (mindkettő ára felnőtteknek 1000 forint lesz), aki pedig mindkét szolgáltatást szeretné igénybe venni, 1700 forintért kombinált jegyet is vásárolhat. A lépés célja elsősorban az, hogy biztosítsa a benti, fedett medencékben a zavartalan úszást és úszásoktatást.

Reméljük, hogy az új jegyrendszerrel könnyebbé, élvezetesebbé tehetjük a fürdőzés élményét, várjuk kedves látogatóinkat a Hullámfürdőben! 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók