Hírek

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Kerékpár

2020. augusztus 12.

Az eplényi síközpontban kialakított pályán rendezték meg a hétvégén a hegyikerékpárosok Downhill Országos Bajnokságát. A PSN Zrt.-t 4 versenyző képviselte.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

A járványhelyzet miatt tulajdonképpen ez volt az év első hazai versenye, így nem csoda hogy rekordszámú – több mint 300 – bringás állt rajthoz. A hazaiakon kívül a környező országok versenyzői is kihasználták a versenyzési lehetőséget, pedig a körülmények koránt sem voltak ideálisak.

– A nagy meleg mellett a talajjal is meg kellett küzdenünk – mondta a PSN Zrt. hegyikerékpárosainak rangidőse Papp Norbert. Bokáig érő por volt a pálya nagy részén, amelyen biciklizve olyan érzése volt az embernek, mintha hóban kerékpározna! Nagyon csúszott a nyomvonal emiatt több baleset is történt, sokan pedig a hőségben napszúrást kaptak – idézte fel élményeit Papp Norbert, aki a master kategóriában az előkelő helyet szerezte meg.

A lefelé száguldás megszállottjait azonban mindez nem tántorította el attól, hogy minél többször és minél gyorsabban teljesítsék a pályát! A PSN Zrt. kerekesei közül Matisa Zoltán végzett a legelőkelőbb helyen. A merev vázasok kategóriájában 2 perc 18 másodperces idővel harmadiknak ért célba, ezzel megszerezve a bajnoki bronzérmet. Glokker Zoltán hobby kategóriában a 9., Regényi Levente pedig a 39. helyet szerezte meg. Gyüker Szilveszter a legjobbak között az elit kategóriában 20. helyen ért célba. 


Gratulálunk!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán