Hírek

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Triatlon

2020. augusztus 12.

Augusztus 8-án, szombaton rendezték a XXX. Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokságot (eXtremeMan), Nagyatádon, ahol a PSN Zrt. triatlonistái újra megmutatták tehetségüket.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

A PSN Zrt. Triatlon szakosztályát egy női és egy férfi egyéni versenyzőnk képviselte, valamint egy sportolónk családi váltóban állt rajthoz. Mindenkinek 3,8 km úszást, 180 km kerékpározást, és 42 km futást kellett teljesíteni.

Adrián Dorottya erős úszással kezdett, amit egy küzdelmes kerékpározás követett. Végül kiegyensúlyozott, okos futással sikerült megszereznie a női abszolút verseny 11., valamint korosztályának 4. helyét. Időeredménye 12:22:08 lett, amivel több, mint 1 órát javított tavalyi idején.

Maróti Vilmos a tőle megszokott magabiztos versenyzéssel a férfi abszolút verseny 11. helyén ért célba, és korosztályában magyar bajnoki címet szerzett 9:50:15-es időeredménnyel. Vili az úszást követően a kerékpáros pályán vette át a vezető pozíciót, amit a verseny végéig biztosan tartott meg.

Szerencsés Lili családtagjaival közösen Lucky family elnevezésű váltóban teljesítette a távot. Időeredményük 10:32:46 lett, amivel az összesen 178 váltóból álló mezőnyben a 37., míg kategóriájukban a 15. helyet sikerült megszerezniük.

A legkisebbek, köztük utánpótlás versenyzőink az eXtremeManó futóversenyen bizonyíthattak, ahol Ziener Zalán 2. helyezést ért el a 7-8 évesek között. Makkos Enikő 3. helyen ért célba a Csak fuss és mosolyogj! elnevezésű,  2,5 km-es női futóversenyen.

A felvezető program utolsó felvonása az eXtremeMan Szupersprint Triatlon meghívásos versenye volt.

Makkos Enikő 7. helyezést ért el gyermek korosztályban. Testvére Makkos Szabolcs nagyon ügyes versenyzéssel állhatott az újonc 2 korosztály dobogójának 3. fokára.

A „legnagyobbak” között Gyöngyi Kristóf erős versenyzéssel 7. helyet szerzett a Héraklész válogatottakban bővelkedő ifjúsági futamban.

 

Gratulálunk a szép eredményekhez!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2020. szeptember 28.

Aktuális heti versenyek

Lövészet 2020. szeptember 28.

Közel volt a dobogó Csonka Zsófinak

Kézilabda 2020. szeptember 28.

Hétvégén a kézis lányok is megmérkőztek

2020. szeptember 25.

Ma az edzőket ünnepeljük