Hírek

Újabb atléta sikerek a fővárosból

Atlétika

2020. augusztus 17.

Az elmúlt hétvégén junior atlétáink Budapesten, a Magyarország Junior és Utánpótlás Atlétikai Bajnokságon, az IKARUS pályán versenyeztek.

Újabb atléta sikerek a fővárosból

A megmérettetésen Borhy Anna, Rab Ákos és Farkas Bence képviselte a PSN Zrt.-t.

Borhy Anna a junior leány 100 m gát előfutamában a 2. helyen haladt a mezőnyben, amikor az utolsó előtti gáton sajnos bukott, és bár célba futott, de pályaelhagyás miatt kizárásra került. Másnap a női rúdugrás mezőnyében nem sikerült beszállnia a versenybe, mivel a választott kezdőmagasságon háromszor érvénytelen kísérletet tett. 
Anna számára sajnos nem úgy sikerült a korosztályos OB, ahogy terveztük, hiszen képességei alapján mindkét versenyszámban a dobogóra vártuk. De ilyen a versenysport, különösen a technikai és ügyességi számokban, most ezekből a helyzetekből kell tanulni és tovább építkezni – nyilatkozta Putsayné-Völgyi Erzsébet edző.

Rab Ákos a férfi 100 m junior mezőnyének előfutamában 11.37 mp-es egyéni csúccsal bejutott a döntőbe, amit már nem tudott lefutni hajlítósérülés miatt. 400 m-en még vállalta a rajthoz állást, és könnyített tempójú futással végül a 9. helyen végzett 52.05 mp-es idővel. 

A sprint és ügyességi csoport tagjai közül Farkas Bence elsőéves juniorként férfi 100 m és 200 m sprint számaiban indult és jutott döntőbe mindkét távon. A 100 m döntőjében 10.73 mp-es idei legjobb idejével junior országos bajnoki 2. helyen végzett, míg fő versenyszámában 200 m-en ismét megvédte országos bajnoki címét, 21.42 mp-es idei legjobb idejével.

 

Gratulálunk sportolóinknak az idei évi sikeres felkészüléshez és a versenyen való helytálláshoz!

Farkas Bencének külön gratuláció idei évi legjobb teljesítményeihez!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep

Atlétika 2021. február 23.

Bonyhádon jártak atlétáink

2021. február 22.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. február 16.

Dobogós helyezések a SYNUS Kupán