Hírek

Motivációs beszédet tartottak úszóink a hétvégén

Úszás

2020. szeptember 21.

A Magyar Úszó Szövetség legátfogóbb utánpótlás programja a Jövő Bajnokai, amely keretében havonta vannak a 11-14 éves korosztály számára központi programok, képzések. Az elmúlt hétvégén a két vendégelőadó mellett a PSN Zrt. kiemelt úszói is megszólaltak.

Motivációs beszédet tartottak úszóink a hétvégén

Az országszerte 9 régióban működő Jövő Bajnokai program szeptemberi rendezvényén dr. Kalamár Hajnalka és Kabarcz Zoltán szerzőpáros érkezett a „Győztes vagy!” című új könyvével. A duó nyitotta meg a motivációs beszédeket e napon, majd a PSN Sportiskola kerettagjain kívül meghívott vendégként Kenderesi Tamás, olimpiai bronzérmes úszó és Jászó Ádám, ifjúsági válogatott sportoló is vett részt a programon.

– dr. Kalamár Hajnalka és Kabarcz Zoltán ismerős már számunkra, hiszen „A Nyerő Hármas - Sportoló, edző, szülő" című könyvekkel már körbejárták a régiókat, így nálunk is voltak, sőt a könyvük címe a Jövő Bajnokai program képzéseinek jelmondatává is vált. Új könyvükkel kezükben érkeztek most hozzánk, amelyből volt szerencsém már a megjelenéskor hozzájutni egy tiszteletpéldányhoz. A könyvet olvasva mindenképpen szerettem volna, hogy a szerzőpáros újra ellátogasson a sportolókhoz, mert a téma mindig aktuális és fontos. A témához kapcsolódóan meghívásomra Kenderesi Tamás és Jászó Ádám is tiszteletét tette az előadáson, előadói szerepben.

Mindkét sportoló különböző utat járt be a válogatottságig, Tomi esetében az olimpiai részvételig és a bronzéremig. Mindkét sportolónak más és más fejlődési szakaszai voltak az életkorukhoz mérten, de mindkettőjükben közös, hogy a nehézségeket legyőzve lettek sikeresek sportágukban. Fontosnak tartom, hogy a sikerek mellett az esetleges kudarcokról, hibákról is beszéljünk, hiszen így talán más számára ez elkerülhető lesz. Nagyon tanulságos volt a két sportolóval való beszélgetés, ami után a "Győztes vagy" motivációs előadás sok hasznos gyakorlati tanáccsal látta el a programon résztvevőket. Az előadás végén mindenki kapott egy példányt a könyvből, amit a szerzőpáros és a két válogatott sportoló dedikált – foglalta össze Jancsik Árpád, a dél-dunántúli régió vezetője aki a Jövő Bajnokai program összrégiós koordinátora is egyben.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Labdarúgás 2020. október 19.

Fontos információk a kispályás labdarúgásról

2020. október 19.

Aktuális heti versenyek

Labdarúgás 2020. október 15.

Elmaradnak a mai kispályás mérkőzések is

Triatlon 2020. október 13.

Bravúros szezonzárás a triatlonistáknál