Hírek

Közel volt a dobogó Csonka Zsófinak

Lövészet

2020. szeptember 28.

Az elmúlt hétvégén rendezték a tűzfegyveres Országos Bajnokságot, melyen Csonka Zsófia, Európa-bajnok, sokszoros magyar bajnok és négyszeres olimpikon is indult.

Közel volt a dobogó Csonka Zsófinak

A PSN Zrt. kiemelt sportolója az alapversenyt követően 568 köregységgel, 4. helyen került a döntőbe, ahol megtartva pozícióját a 4. helyen végzett.


– Zsófinak az új helyzethez alkalmazkodva rendhagyóan alakult az idei szezon, próbálta kihozni a legtöbbet a lehetőségekből, ez most erre volt elég. Bár idén egészen más fogalmaink voltak év elején a szezon főversenyéről, végül az országos bajnokság lett a fő és egyben egyetlen megmérettetés Zsófi számára ebben a számban. Az edzéseit próbálta éppen ott elvégezni, ahol a felkészülési terv alapján indokolt volt, így több helyszínen, Pécsett, Keszthelyen és Budapesten is lőállásba állt, hogy az élbolyban végezhessen a hétvégén, ami sikerült is. A valódi alapozás most kezdődik meg a jövő évi versenyszezonra. Sok munka vár még Zsófira az előtte álló hazai és nemzetközi versenyek előtt, reméljük, hogy ezek valóban megrendezésre kerülnek majd. A végső cél az olimpiai kvalifikáció megszerzése, ezáltal indulási jogának biztosítása az ötödik olimpiájára – nyilatkozta Herr Adrienn, a PSN Zrt. sportlövő szakosztályvezetője.

 

Gratulálunk az elért eredményhez, és sikerekben gazdag felkészülést kívánunk Zsófinak a soron következő céljai eléréséhez!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában

2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs