Hírek

Varga Eszter sikerei a fővárosból

Atlétika

2020. szeptember 29.

Az elmúlt hétvégén, Budapesten a Vasas Pasaréti Sportcentrum atlétika pályáján került megrendezésre Magyarország 10 000 méteres Bajnoksága, ahol Varga Eszter, a PSN Zrt. távfutója is rajthoz állt.

Varga Eszter sikerei a fővárosból
– Eszter még a 18. életévét sem töltötte be, s ennek ellenére ezen, a számára még szokatlan hosszútávon nagyon sikeresen szerepelt, és biztató eredményt ért el a jövőt tekintve. Ideje 36:30.23 perc volt, amellyel saját korosztályában a dobogó második fokára állhatott fel, míg a felnőttek között összesítve 5. helyezést ért el.

– Ebben az évben még egy bajnokság, a mezei futó OB nyújt lehetőséget versenyzésre október végén, majd utána következik a 2021-es évre való felkészülés. Gratulálunk versenyzőnknek, és további sikereket kívánunk – nyilatkozta Fogarasi Sándor, atléta edző.Szintén a hétvégén került megrendezésre a Sport XXI. újabb fordulója Kaposváron, ahol a PSN Zrt. U11-es és U13-as csapatai értek el szép eredményt, hiszen épphogy csak lemaradva a dobogóról mindketten 4. helyen fejezték be a versenyzést.


Szívből gratulálunk a gyerekeknek és felkészítőiknek egyaránt, valamint Eszter szép sikereihez is!
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában

2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs