Hírek

Kispályás focival kapcsolatos fontos tudnivalók

Labdarúgás

2020. október 1.

Kispályás focival kapcsolatos fontos tudnivalók

Kedves Sporttársak!

A COVID-19 vírus elleni védekezés kapcsán tisztelettel kérünk minden csapatot és sportolótársat, hogy az öltözőt csak nagyon szükséges esetben használják!
Amennyiben az öltözőhasználatra a csapatoknak mindenképp szükségük van, azt a sportolók csak a saját felelősség figyelembevételével használják, és kérjük, egyúttal ügyeljenek arra, hogy egy időben max. 3 fő tartózkodjon az öltözőben!

Kérjük, vigyázzanak magukra és egymásra!

Pályakarbantartás

Kérjük, a hétfői sportnapokon az Elitliga ill. az I. osztályban részt vevő csapatokat, egyúttal a csapatvezetőket, hogy az alábbiakról legyenek szívesek tájékoztatni a csapattársakat:

Tisztelettel kérjük azokat a csapatokat, akik hétfőnként a Verseny utcában, a PVSK (volt PEAC ill. Pécsi Postás) pálya műfűvén sportolnak (ElitLiga, I. osztály), segítsenek abban, és közösen ügyeljünk arra, hogy a műfüves pályát az eseményt követő átadáskor, az első mérkőzések előtt átvett állapotban adhassuk vissza.
Kérjük együttműködésüket abban, hogy a pet-palackokat, ill. más típusú szemetet az erre kihelyezett szemeteszsákokba tegyék, mert az este végeztével külön személyzet nem végez általános takarítást a sportpályán.

Együttműködésüket köszönjük!

Aláírások

Kérjük a csapatok vezetőit, hogy működjenek együtt velünk, és tájékoztassák a csapatban a névlistában leadott sportolni vágyó társakat, hogy a következő héten MINDEN JÁTÉKOSNAK ALÁ KELL ÍRNI a játékoslistát. Ennek hiánya többek között azt is eredményezi, hogy sajnos addig nem tudjuk a góllövőlistát kitölteni, alkalmanként zárni és lekommunikálni.
Egyúttal kérjük a csapatvezetőket, abban is működjenek együtt a szervezőkkel, hogy a mérkőzés végén MINDEN esetben kézjegyükkel is lássák el a jegyzőkönyveket!

Köszönettel,

a Szervezők

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Torna 2020. október 28.

Csapatban szerepeltek fiatal tornászaink

Úszás 2020. október 26.

Országos bajnoki cím az úszóknál

2020. október 26.

Aktuális heti versenyek