Hírek

Magabiztos győzelmek a Dél-Dunántúli EL CLASSICON

Vízilabda

2020. október 19.

Az elmúlt hétvégén, az Abay Nemes Oszkár Sportuszoda adott helyszínt Pécsett az Országos Utánpótlás Bajnokságok soron következő fordulóinak.

Magabiztos győzelmek a Dél-Dunántúli EL CLASSICON

A PSN Zrt. szakosztályából minden korosztály bravúrosan szerepelt, és egytől-egyig győzelemmel zárták mérkőzéseiket.

Az eredmények részletesen:

Ifjúsági korosztály

PSN ZRT. SPORTISKOLA - KAPOSVÁR: 23-5.

Az első 4 perc után ritmust váltottunk és fegyelmezett, határozott játékkal negyedről-negyedre felőröltük ellenfelünket. Csapatként játszottunk, aminek köszönhetően 10 játékosunk is gólt szerzett.

Tetszett, hogy bizonyos periódusokban ötletesen, gyorsan gondolkozva vízilabdáztunk, továbbá, hogy nem ültünk fel a provokációnak, és végig fegyelmezettek maradtunk. Mindezekhez gratulálok a csapatnak!

Most lesz idő edzésre, pihenésre és edzőtáborozásra is, mert csak két hét múlva játsszunk legközelebb, akkor viszont az UVSE-hez látogatunk – nyilatkozta dr. Szilágyi Kristóf, edző.

 

Serdülő korosztály

PSN ZRT. SPORTISKOLA - KAPOSVÁR: 20-6.

– Nagyon keményen, ellentmondást nem tűrően beleálltunk a mérkőzésbe, ahogy azt megbeszéltük. Ennek köszönhetően már az első félidőben nagy előnyre tettünk szert, viszont ez némely esetben a koncentráció rovására ment, ami pár bosszantó elméleti hibát eredményezett, amelyekből tanulnunk kell. Illetve a kontrafaultok után is gyorsabban kell visszazárnunk. Örültem, hogy mindenkinek sok játéklehetőséget tudtam adni. Ma még jár a dicséret a játékosaimnak, de holnaptól már az UVSE meccsekre készülünk – méltatta a második mérkőzést dr. Szilágyi Kristóf, edző.

 

Gyermek korosztály

PSN ZRT. SPORTISKOLA - KAPOSVÁR 13 – 9 (4-3, 1-4, 2-1, 6-1)

– A játékunk nem volt jó az első három negyedben, de a Kaposvár nem tudott ellépni tőlünk. Sok egyéni hiba a védekezésben tette nehezebbé a mérkőzést. Elől sok pontatlanság jellemezte játékunkat. Gratulálok a csapatnak az utolsó hajrához, mert olyan játékot mutattak, amilyet elvárok tőlük. Az utolsó negyedben kezdtünk el élni a játékkal, ezáltal sok labdaszerzésből sok gólt lőttünk. Szép egyéni megmozdulásokat láthattunk a végjátékba – jellemezte a gyermek meccset Jakab Dániel, edző.

 

Gratulálunk a szép eredményekhez!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek