Hírek

Kötelező maszkhasználat a kispályás meccseken is

Labdarúgás

2020. október 26.

Kötelező maszkhasználat a kispályás meccseken is

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!

A KORMÁNY a 464/2020. (X.22.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020 (IX. 18.) Korm. rendelet módosításáról szóló rendeletben írta elő, hogy a szabadtéri sporteseményen milyen előírásokat kell betartani az ott jelenlévőknek.

Ez a rendelet természetesen érinti a Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság fordulóit is, így a mai naptól KÖTELEZŐ a leírtak betartása!

Ennek megfelelően a mai naptól kérjük a bajnokság résztvevőit, sportolókat, edzőket, hozzátartozókat, hogy a sportpályán való tartózkodásuk alatt folyamatosan viseljenek orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült védőeszközt (a továbbiakban maszk) oly módon viselni, hogy az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Maszkot viselni köteles a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a spotesemény minden résztvevője a rendezvény helyszínén.

 Kérjük a fent leírtak betartását!

A kiadott kormányrendeletről részletes leírást itt olvashatnak.

 Kérjük, hogy a fentiekről a csapatvezetők a csapatok sportolóit, hozzátartozókat, továbbá minden érintettet szíveskedjenek tájékoztatni.

Együttműködésüket ezúton is köszönjük, 

a Szervezők

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs

Vízilabda 2021. február 24.

Három mérkőzésből három győzelem

Úszás 2021. február 23.

Hétvégén a kisebbeké volt a főszerep