Hírek

Országos bajnoki cím az úszóknál

Úszás

2020. október 26.

Nem szenvedtek hiányt úszó szakosztályunk sportolói az érmekben ezen a hétvégén sem, Debrecenből és Kaposvárról a sok-sok dobogós hely mellett egy országos bajnoki címet is sikerült bezsebelni.

Országos bajnoki cím az úszóknál

Országos Medencés Hosszútávúszó Bajnokság 2020.

Az október 23-25. között, Debrecenben megrendezett Országos Medencés Hosszútávúszó Bajnokságon 3 sportoló képviselte a PSN Zrt.-t, Szabó Patrik, Hartmann Máté és Májlinger Bence. A 2. napon, 1500 gyorson és 3 km-en csaptak össze a versenyzők. Utóbbi távon Májlinger Bence kiváló időeredménnyel bronzérmes lett, 1500 méteren Hartmann Máté ranglistavezető időt úszva, magabiztos versenyzéssel országos bajnoki címet nyert.
A bajnokság 3. napján Hartmann Máté 5000 méteres távon a dobogó második fokára állhatott fel. Szabó Patrik ugyanezen a távon óriási egyéni csúccsal pontszerző ötöddiként csapott célba. Ezzel teljes az érem színkollekció.
A háromnapos OB-n Hartmann Máté egy arany- és egy ezüstérmet, Májlinger Bence egy bronzot szerzett Debrecenben.Dél-dunántúli meghívásos felmérő verseny, 2. forduló

Szombaton Kaposváron vett részt a PSN Zrt. úszó szakosztályának apraja-nagyja a dél-dunántúli meghívásos felmérő verseny 2. fordulóján. A csapathoz csatlakoztak az edzőtáborból hazaérkező válogatott úszók is. Kenderesi Tamás 200 pillangón mérte fel az elvégzett munkáját, Jászó Ádám 100 méter gyorson és 100 méter háton ugrott vízbe. A 26 fős csapat összesen 24 érmet szerzett (12 arany, 7 ezüst, 5 bronz). Sok egyéni csúcs született a kiváló szervezésű versenyen.Gratulálunk úszóinknak a hétvégén elért eredményekért!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek