Hírek

Pólósaink az UVSE vendégei voltak a hétvégén

Vízilabda

2020. november 3.

Az elmúlt szombaton ország egyik legerősebb utánpótlás egyesületéhez, az UVSE-hez látogatott Budapestre vízilabda szakosztályunk három korosztálya, ahol izgalmas mérkőzéseket bonyolítottak le egymással a fiúk.

Pólósaink az UVSE vendégei voltak a hétvégén

– A mérleg 1 győzelem és 2 vereség, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy kiválóan szolgálták a meccsek a játékosok fejlődését nyilatkozta Lukács Gergely, szakosztályvezető.

Az eredmények részletesen:

ORSZÁGOS GYERMEK BAJNOKSÁG

UVSE – PSN Zrt. Sportiskola: 12 - 15 (1-4, 3-4, 6-5, 2-2)

PSN Zrt.: Belső, Bujtár , Holl G 6, Gaál 1, Imre 6 , Volnhofer, Tóth 2,

Csere: Csapó, Pusztai, Holl B, Bocor, Torma, Varga, Vasvári, Horváth

Edzők: Jakab Dániel, dr. Szilágyi Kristóf, Vörös Tamás

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a szoros emberfogás jól működött az elején. Támadásban szép center akciógólokat lőttünk. Kis figyelmetlenségekből kaptunk gólokat, de végig magabiztosan játszottunk. Amit gyakoroltunk támadásban, az visszaköszönt a mérkőzésen. Az emberelőnyös helyzetkihasználással kapcsolatban van hiányérzetem, de mellette hátrányban az 5/0 magáért beszél. Gratulálok a csapatnak a magabiztos győzelemhez – méltatta a csapatát Jakab Dániel, edző.

 

ORSZÁGOS SERDÜLŐ BAJNOKSÁG

UVSE – PSN Zrt. Sportiskola: 12-11 (3:3, 4:2, 3:4, 2:2)

– Nagyon színvonalas rangadót tudtunk játszani az egyik legjobb utánpótlás-nevelő klub otthonában. Hatalmas küzdéssel, egy pillanatig sem feladva, 10-6 után felálltunk, és 10-10 után minden esélyünk megvolt arra, hogy átvegyük a vezetést is. Sajnos azonban nem tudtunk élni ezekkel a lehetőségekkel. Viszont rengeteg értékes tapasztalattal jár egy ilyen vereség. Meg kell tanulnunk, hogy minden egyes passznak, védekezésnek vagy lövésnek nagy jelentősége lehet a végén.

Több jó egyéni teljesítmény is volt és több dolgot is viszontláttam az elmúlt héten gyakorolt játékelemek közül. A vereség ellenére mentalitásban mindenképp előreléptünk. Dicséret illeti a csapatomat, és gratulálok az UVSE-nek ­– jellemezte a látottakat dr. Szilágyi Kristóf, edző.

 

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG

UVSE – PSN Zrt. Sportiskola: 9-4 (3:0, 2:1, 3:0, 1:3)

­– Tetszett, ahogy beleálltunk a meccsbe, és végig fegyelmezettek és egységesek maradtunk. Az, hogy ma 9 gólon tudtunk tartani egy ilyen játékosállománnyal rendelkező csapatot, az nagyban köszönhető a kapuban extra teljesítményt nyújtó Gelencsér Máténak. A 4 lőtt góllal kapcsolatban azonban van némi hiányérzetem, de a 2 meccset játszó játékosaim teljesen elkészültek az erejükkel a nagy iramú meccsek végére. Az ellenfélnél játszó Vígvári Vince és Molnár Erik klasszisa jelentette ma a különbséget az UVSE javára. Nagyon sok hasznos tapasztalatot szereztünk, amiket nekünk is el kell sajátítanunk – jellemezte második mérkőzését dr. Szilágyi Kristóf, edző.

 

Gratulálunk sportolóinknak az eseménydús hétvégéhez!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek