Hírek

Szigorúbb maszkviselési szabályok a Hullámfürdőben

Úszás

2020. november 5.

A vírus gyorsabb és intenzívebb terjedése következtében szigorúbb intézkedéseket szükséges bevezetni a Hullámfürdőben is a maszkhasználattal és a sportesemények látogathatóságával kapcsolatosan.

Szigorúbb maszkviselési szabályok a Hullámfürdőben
2020. november 3-tól visszavonásig, az eddig megszokott maszkhasználathoz képest a Hullámfürdő egész területén kötelező a védőmaszk hordása. A látogatók csak a medencében, szaunában való tartózkodás, a sportolók és edzők pedig az edzések idejére vehetik csak le maszkjukat, egyéb esetben kötelező a viselésük a létesítménybe történő belépéstől a létesítményből történő távozásig (beleértve az öltözést, illetve a medencéhez történő közlekedést is).

2020.11. 05-től visszavonásig a Hullámfürdő lelátója az utánpótlás sportesemények alkalmával a nézők elől lezárásra kerül. A Covid-19 elleni védekezéssel összefüggő új, sporteseményekre vonatkozó szabályozás miatt nem áll módunkban a lelátó megnyitása.

A szabályok betartása mindenkire nézve kötelező, azoknak ellenőrzése folyamatos a hatóságok és a Hullámfürdő dolgozói részéről. Amennyiben a Hullámfürdő területén tartózkodók az előírásokat nem tartják be, úgy sajnos az uszodából történő kizárással büntethetők.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy fokozottan ügyeljenek a saját maguk és egymás épségére, egészségére a szabályok betartásával! Mindenkinek biztonságos és kellemes időtöltést kívánunk!
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek