Hírek

Győzelemáradattal zárták a hétvégét pólósaink

Vízilabda

2020. november 10.

Kaposváron rendezték a DVL Baby I. bajnokság második fordulóját a hétvégén, emellett pedig az Országos Serdülő, Gyermek és Ifjúsági Bajnokságokon a Miskolc ellen játszottak kiemelkedő eredményeket szerezve vízilabdásaink.

Győzelemáradattal zárták a hétvégét pólósaink

BABY BAJNOKSÁG KAPOSVÁRI FORDULÓ

A DVL Baby I. bajnokság második fordulóját Kaposváron rendezték meg. Két 17-17 fős csapattal utazott el a PSN Zrt. Vízilabda szakosztálya a mérkőzésekre. Két, közel azonos erősségű csapattal indultak el a viadalsorozaton a gyerekek szakmai fejlődésének és megfelelő játékmennyiségének biztosítása okán. Mindkét csapatban vegyesen játszottak 2010, 2011, 2012-ben született lányok és fiúk.

A verseny kiírása alapján az eredmény nem kerül számolásra. 

Mérkőzések:

  1. Mohács – PSN Zrt. Kék delfinek

A korábbi tapasztalatok alapján a csapatból kihagytunk két meghatározó játékost, helyettük fiatalabb, 2012-es születésű játékosokat játszatva álltunk ki a mérkőzésre. Így is fölényesen felülmúltuk a mohácsi csapatot. Fiatalabb, illetve nemrég kezdő játékosainknak sok játéklehetőséget tudtunk biztosítani. Több játékosunk megszerezte élete első gólját bajnoki mérkőzésen.

  1. PSN Zrt. Piros rákok – Kaposvár

A mérkőzés első pár percében a gyerekek figyelme még néha elkalandozott, főleg támadásban, azonban utána a játék minden elemében jobbnak bizonyultunk ellenfelünknél. A védekezésünk nagyon jól működött, viszont a helyzetkihasználásunkra jobban oda kell figyelnünk.

  1. PSN Zrt. Piros rákok – Mohács

Az első forduló mérkőzése tükrében ebből a csapatból is kihagytunk két meghatározó játékost a fiatalabbaknak és a nemrég kezdő játékosoknak több játéklehetőséget biztosítva. Itt is felülmúltuk a mohácsi csapatot. E mérkőzésen is megadatott fiatalabb, illetve nemrég kezdő játékosainknak a sok játéklehetőség, valamint szintén születtek első gólok. 

  1. PSN Zrt. Kék delfinek – Kaposvár

A mérkőzés alatt végig nagyon jól működött a védekezés, sokat segítettek a „rutinosabb” játékosaink a kezdőknek. Támadásban a közepes helyzetkihasználás ellenére sok gólt lőttünk.

Csapattagok:

PSN Zrt. Kék delfinek: Bali Medárd, De Blasio Massimo, Belső Gergő, Kindl Barnabás, Csizmadia Máté, Hódosi Balázs, Lovász-Kiss Levente, Studi Levente, De Blasio Manolo, Kindl Ádám, Hermesz Lénárd, Oszvald Zsombor, Dorn Bendegúz, Svéger Barnabás, Kól Zsombor, Damsa Kornél, Balog Patrik.

PSN Zrt. Piros rákok: Hubay Szabolcs, Hubay Zente, Rőczei Adrián, Csepregi Zsombor, Nagy Zóra, Schlapp-Molnár Annamari, Arató Lotti, Jezerniczky Zalán, Losonczy Zsigmond, Horváth Márk, Apaczeller Noel, Becsei Ádám, Horváth Donát, Salamon Vencel, Keszthelyi Donát, Labossa Zsigmond, Hegedűs Bence.

Edzők: Arató Zoltán, Krizsán Attila, Krizsán András

ORSZÁGOS SERDÜLŐ BAJNOKSÁG

PSN Zrt. - Miskolc: 18-5.

Szilágyi Kristóf edző: Nagy arányban győztünk ugyan, de nagyon nem vagyok elégedett az első két negyedben mutatott csapatszintű produkciónkkal. Volt egy meccstervünk, azt végig tartottuk, de rengeteg ki nem kényszerített, dekoncentráltságból eredő, bosszantó hiba csúszott a játékunkba. Az első félidei nagy iramnak köszönhetően a harmadik negyedben fokozatosan el tudtunk lépni, ami azt mutatja, hogy jó kondícionális állapotban vagyunk, de a játékunkon még rengeteg a csiszolnivaló. Aminek örültem, hogy tíz játékosunk is gólt szerzett, illetve hogy a még gyermek korcsoportos Imre-Holl-Tóth trió is magabiztosan, vagány játékot bemutatva szállt be a mérkőzésbe. Utóbbi kettő gólt is szerzett, amiért majd várjuk a süteményeket. Ezen túl még Raffai Barna ötletes játéka marad meg a mai meccsről.

ORSZÁGOS GYERMEK BAJNOKSÁG

PSN Zrt. - Miskolc 13 – 10

Jakab Dániel edző: A mérkőzés első negyedét nagyon komolyan vette a csapat ez meg is látszott a negyed eredményén. A második negyedtől már nem ugyanazt a mérkőzésképet láthattuk. Rengeteg egyéni hibával játszottunk, az ellenfél legjobbjait hagytuk érvényesülni, és ez meg is látszott a továbbiakban. Akik kevesebb szerepet kaptak a mérkőzéseken, azoknak most volt lehetőségük játszani.

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG

PSN Zrt. - Miskolc: 17-5.

Szilágyi Kristóf edző: Apróbb hibák mindig vannak ugyan a játékban, de az ifi csapat mai teljesítményéért jár a gratuláció minden játékosomnak. A megbeszélteket végig, maradéktalanul betartva, fegyelmezetten és egymás iránt alázatos játékot mutatva tartottuk itthon a három pontot. 17 lőtt gólunkat 10 felé dobták szét a srácok. A nem várt nagy különbségnek, valamint a jó játékunknak az alapját a magas szintű védekezésünkkel raktuk le, ami Gelencsér Mátéra és a rengeteg blokkra épült. Igazi alázatos csapatmunka, jó egyéni teljesítményekkel. Örülünk, de holnaptól már a következőre készülünk.

Gratulálunk sportolóinknak és az edzőknek! 
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók