Hírek

Megint nagyot küzdöttek a vízilabdások hétvégén

Vízilabda

2020. november 17.

Az elmúlt hétvégén Debrecenbe tartottak a PSN Zrt. fiatal pólósai. A hatórás utazást követően ifjúsági korosztályunk büntetőkkel, a serdülő és gyermek csapatunk több góllal magabiztosan aratott győzelmet a jól küzdő DVSE csapataival szemben.

Megint nagyot küzdöttek a vízilabdások hétvégén

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI BAJNOKSÁG

DVSE - PSN Zrt.: 9-9 (büntetőkkel: 2-4)

– A heti előzmények és a jelenlegi körülmények ismeretében tartottam a mérkőzéstől, mert a Debrecen sokkal jobb csapat annál, mint amennyit eddig az eredményei mutattak, ráadásul ezúttal komplett csapattal tudtak kiállni. A védekezésünk két hibától eltekintve alapvetően rendben volt, elől azonban sok hibával játszottunk, ami azt eredményezte, hogy ellenfelünknek megjött az önbizalma a 3. negyedre. Akartunk, dolgoztunk ekkor is, de hiányzott a gyilkos ösztön a játékunkból. Magunkat hoztuk nehéz helyzetbe, de Reisz Patrik alázatos játékával megfogta a lejtőn a csapatot, és 3 gólos hátrányból idegenben döntetlenre mentettük a meccset. Hullámzott a játékunk, éppen ezért még én sem tudom, hogy otthagytunk-e egy pontot a Lokinál vagy megmentettünk-e kettőt. Mindenképp dicséret illeti csapatom küzdeni tudását és higgadtságát azért, ahogyan kezeli ezeket a nehéz helyzeteket. Látszik, hogy bíznak egymásban és jó közösséget alkotnak, amit bizonyít az is, ahogy ezt a hosszú és fárasztó napot kora reggeltől együtt oldották meg- nyilatkozta dr. Szilágyi Kristóf, edző.

ORSZÁGOS SERDÜLŐ BAJNOKSÁG

DVSE - PSN Zrt.: 11-22

- Az ifi meccs lefújása után alig 8 perccel már kezdődött is a serdülő mérkőzés, amelynek elején mindkét csapat játékosain látszott az enerváltság. A több meghatározó játékosunk hetek óta tartó hiánya ellenére, nekünk mégis hosszabb volt a kispadunk, ahonnan szinte mindenki jól szállt ma be. A második félidőre aztán hátul is megtaláltuk a ritmusunkat, ami által elől is több helyzetet tudtunk kialakítani, amelyeket több alkalommal is szép gólokra tudott váltani 10 játékosom is. Nagyon örültem a Gyerek korú játékosaink ismételten összeszedett, bátor játékának, illetve hogy ezúttal Volnhofer Valér is kiérdemelte a debütálást, mindjárt góllal. Nem szeretnék kiemelni senkit, mert mindenki beletette a mai napba a munkát, és javuló teljesítményt mutatott a mérkőzésen belül is. Nem reális az utolsó negyed 2-9-es eredménye, de mindenestre mutatja, hogy ritmust tudtunk váltani, és ötletesen pólóztunk - összegezte a mérkőzés történéseit dr. Szilágyi Kristóf, edző.

ORSZÁGOS GYERMEK BAJNOKSÁG

DVSE – PSN Zrt. 16 - 22 (2-9, 4-4, 5-4, 5-5)

- Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a szoros ember fogás jól működött az elején. Rengeteg lefordulás gólt lőttünk, szép támadásokat vezettünk. De meg kell tanulnunk olyankor is játszani, amikor sokkal vezetünk. 32 percig tart egy mérkőzés, és végig komolyan kell venni. De nagyon örülök, hogy a csapat a hatórás buszút után így bele tudott állni a mérkőzésbe - méltatta csapatát Jakab Dániel, edző.

DUNÁNTÚLI GYERMEK IV BAJNOKSÁG

A gyermekek fejlődése érdekében a vízilabda szakosztály a baby csapattal (1 évvel fiatalabbakkal) indult idén a gyermek IV-es bajnokságban. A fiatalok két győzelemmel abszolválták a hazai rendezésű fordulót.
Azokat az alapdolgokat, amit ennek a korosztálynak el kell sajátítani, arra ez a bajnokság remek gyakorlási lehetőség. A csapatban rejlő lehetőségeket jól mutatja az a statisztika, hogy az egy évvel idősebbeknek rendezett bajnokságban eddig négy mérkőzésből hármat meg tudott nyerni.

Mérkőzések:

1. PSN Zrt. 2010 – CVK 17:1

A forduló első mérkőzésén az ajkai csapat ellen ugrottak vízbe a sportolók. A játék minden elemében felülmúlták ellenfelünket, mindenkinek sok játéklehetőséget tudtak az edzők biztosítani.

2. Fehérvár – PSN Zrt. 2010 3:4

A második mérkőzést a székesfehérváriakkal vívták. A csapat nagyon jól védekezett, amihez párosult egy remek kapusteljesítmény, így három gólon tudták tartani ellenfelünket. A helyzetkihasználással nem teljesen elégedettek az edzők, ugyanis nagyon sok ziccert elkapkodtak vagy pontatlanul fejeztek be. A győzelem a szoros mérkőzés ellenére is megvolt.

Csapattagok:

PSN Zrt. 2010: Bali Medárd, Belső Gergő, Kindl Barnabás, Rőczei Adrián, Csepregi Zsombor, Arató Lotti, Nagy Zóra, Schlapp-Molnár Annamari, Jezerniczky Zalán, Studi Levente, Salamon Vencel, Becsei Ádám, Horváth Márk, Keszthelyi Donát, Hódosi Balázs, Lovász-Kiss Levente, Dorn Bendegúz, Oszvald Zsombor.

Edzők: Arató Zoltán, Krizsán Attila, Krizsán András

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók