Hírek

Íme a hétvégi vízilabda termés

Vízilabda

2020. november 24.

A PSN Zrt. vízilabda szakosztályának fiataljai közül a serdülők hazai fronton, a 2011-ben és 2012-ben születettek pedig Kaposváron küzdöttek meg ellenfeleikkel.

Íme a hétvégi vízilabda termés

DVL SERDÜLŐ BAJNOKSÁG

A Dunántúli Serdülő Bajnokság alapszakaszának szombati játéknapján ismét a pécsi medencében mérhették össze tudásukat a "B" csoport csapatai. A csapat első mérkőzése ugyan elmaradt, de a második találkozón szép győzelmet arattak a fiúk.

Balaton Vízilabda Klub - PSN Zrt. Sportiskola: 7-8

– 
Elsődlegesen annak örülök, hogy az odavagón elszenvedett kijózanító vereség után sikerült egy jóval összeszedetebb teljesítményt nyújtanunk a mai napon. Egy igazi „x”-es találkozó volt, ami abból is látszott, hogy még a mérkőzés utolsó másodpercében is akadtak izgalmak. Ma egy picivel felénk billent a mérleg nyelve, amit azt gondolom elsősorban a motiváltságunknak és három kiemelkedő egyéni teljesítményünknek köszönhetünk. A hozzáállással és hajtással elégedett voltam, de még mindig bőven akadtak pontatlanságaink és figyelmezetlenségeink a támadásban és védekezésben egyaránt. Ez a mai meccs megint megmutatta, hogy rengeteg tanulnivalónk van még a vízilabda minden szegmensében, azért dolgozunk nap mint nap, hogy ezekben minél előrébb lépjünk – jellemezte a mérkőzést Safrankó Donát edző.

KAPOSVÁRI MÉRKŐZÉSEK

Kaposvárra utaztunk a 2011 és 2012-ben született játékosokkal. Sajnos a COVID helyzet, megbetegedések és sérülések miatt több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, viszont ezzel párhuzamosan a kisebbeknek, illetve nemrég kezdőknek több játéklehetőséget tudtunk biztosítani.

DFVE – PSN Zrt. Zöld békák

– Tanulás szempontjából nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, ugyanis nagyon sok szép megoldást láttunk a gyerekektől akár védekezésben, akár támadásban, de legalább ugyanannyi hibát is. Ebből adódóan számos szép gólt lőttünk, de sokat is kaptunk. Megjegyzendő, hogy a Dunaújváros csapatában játszott egy kiemelkedő képességű és adottságú kislány, akit sokszor nem tudtunk megfogni. Ezért is volt kifejezetten hasznos mérkőzés, mert még jobban rá voltak kényszerítve a gyerekek, hogy csapatként játszanak egymást segítve a vízben - mondta Krizsán András edző.

KVSE – PSN Zrt. Zöld békák

–  Második mérkőzésünkön a kanizsai csapat ellen ugrottuk a vízbe. A védekezésünk sokkal jobban működött ezen a mérkőzésen, viszont rengeteg helyzetet kihagytunk, ezáltal szoros mérkőzést játszottunk –  így Krizsán András edző a második Kaposváron játszott mérkőzésről.

Csapattagok:

PSN Zrt. 2010: Hegedűs Bence, Studi Levente, Becsei Ádám, Damsa Kornél, Labossa Zsigmond, De Blasio Manolo, Kindl Ádám, Balog Patrik, Fonay Liza, Fonay Olivér, Svéger Barnabás, Horváth Donát.

Edzők: Arató Zoltán, Krizsán Attila, Krizsán András

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. május 5.

Újabb érmek a lövészektől

2021. május 3.

Aktuális heti versenyek

Torna 2021. május 3.

Ezüstérmet szereztek a legkisebbek

Szinkronúszás 2021. május 3.

Ezúttal Pécsen remekeltek a szinkronúszók