Hírek

Online bemutatót tartottak a szinkronúszók

Szinkronúszás

2020. december 4.

A veszélyhelyzet miatt a novemberre időzített Országos Bajnokság is kimaradt sajnos a szinkronúszók életéből. Az elmaradt versenyek élményeit pótolva a PSN Zrt. szakosztálya online bemutatóval prezentálta a lányok tehetségét, egész éves munkáját.

Online bemutatót tartottak a szinkronúszók

Több mint egy év versenyzés nélküli időszak után, alig várták a lányok a novemberi megmérettetést. Sajnos az utolsó pillanatban meghiúsult a lehetőség az egyre súlyosbodó járványügyi helyzet következtében kiadott új rendeletek bevezetését követően. A résztvevők, sportolók, edzők, versenybírók, szervezők egészségének védelme érdekében a november 13-15-ig tervezett Országos Bajnokság későbbi halasztásra került.

A PSN edzői gárdája sokat gondolkodott azon, hogyan is lehetne a sportolókat motiválni és megjutalmazni azért, ahogyan egész évben dolgoztak, illetve kárpótolni őket az elmaradt versenyekért, élményekért, tapasztalatokért. Így közös gondolkodás eredményeként megszületett az ötlet a nézők nélkül tartandó, ám online a szülőknek, hozzátartozóknak közvetített kis bemutatóról.

Erre az alkalomra külön koreográfiával is készült a csapat, a bemutató végén pedig egy közös produkciót adtak elő a lányok. Izgatottan és nagyon lelkesen várták, hogy végre bemutathassák, mennyit is készültek, készülnek az edzéseken. A bemutató végén mindenkit éremmel és oklevéllel díjaztak, elismerésül az edzéseken nyújtott teljesítményükért.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Kézilabda 2021. március 2.

Szigorítások a kézilabdában

2021. március 1.

Aktuális heti versenyek

Szinkronúszás 2021. március 1.

Csillogó ruhák, spárgák, érmek

Atlétika 2021. március 1.

Egy hétvége alatt két egyéni csúcs