Hírek

Kiváló eredményekkel zártak az úszók hétvégén

Úszás

2021. február 8.

A Kaposvár Kupa 2021-es versenysorozatának 1. fordulóján 26 csapat vett részt az ország számos pontjáról, ahol a PSN Zrt. úszói is szerepeltek.

Kiváló eredményekkel zártak az úszók hétvégén

A versenyuszoda adottságainak és a remek szervezésnek köszönhetően az ország minden részéről érkeztek egyesületek. Nem kisebb nevek álltak rajtkőre, mint Cseh László, Németh Nándor, Burián Kata és a PSN kiválósága, Jászó Ádám, aki izgalmas perceket szerzett 200 méter vegyesen és 100 méter gyorson, hiszen saját nevelésű sportolóként lassan az egykori példaképek mellé ér.

Bár év eleje van még, most is akadtak országos szintű eredmények. Hartmann Máté tavaly robbant be az 1500 méter gyorsúszók közé. A mostani 16:06,44-es ideje már több, mint fél perccel vezeti a korosztályos ranglistát, és lassan az ifjúsági korosztályban is komolyan számolni kell majd vele ebben a számban.

Konkoly Zsófia paralimpikon másfél hónapos kihagyás után megjavította a riói paralimpián 6. helyet érő 400 méter gyors idejét, és 50 méter pillangón is egyéni csúcsot döntött.

Akárcsak Iván Bence, aki versenyről versenyre gyorsul rövid távokon. 50 méter pillangón 0:37 másodpercen belüli ideje már másféllel jobb, mint amiért bronzérem járt az Európa-bajnokságon.

6 arany-, 9 ezüst- és 6 bronzérem mellett számtalan oklevelet és aranyjelvényes időt úsztak versenyzőink már az első versenyen.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek