Hírek

Három mérkőzésből három győzelem

Vízilabda

2021. február 24.

Múlt hétvégén az Országos Utánpótlás Bajnokságokon mérettette meg magát a vízilabda szakosztály, ahol a fiúk mindhárom korosztályban győzelmet arattak a rivális Vasas csapatai ellen.

Három mérkőzésből három győzelem

Országos Utánpótlás Bajnokságok, Középszakasz, Felsőház (1-8. helyért)

Fiú serdülő

PSN Zrt. Sportiskola – Vasas Sport Club

12 – 9

– Mindenekelőtt köszönöm kollégám, Török Viktor eredményes helyettesítését! Az eredmény csalóka, mert mindent ki kellett adnunk magunkból, hogy le tudjuk győzni ezt a jól felkészített és mindenkire veszélyes, komplett Vasast. Nálunk többen sem voltak teljes értékűek, de nagyra értékelem, hogy ennek ellenére vállalták a játékot és a csapatban gondolkodtak. Az első másfél negyedben hiányzott a kellő akarat és alázat a játékunkból, ezért a Vasas akarata érvényesült, különösen a támadásvezetés során néztünk ki nagyon rosszul. Ezt követően egyik pillanatról a másikra összezártunk, és megállítottuk az újabb rohamokat. 2-6-ról fordítottunk 9-6-ra egy, az alapszakaszban előttünk végző csapat ellen. A hétgólos rohamban elévülhetetlen érdemei voltak a még gyermek korcsoportos Tóth Andris-Imre Kolos párosnak. Komoly szerepük volt benne, hogy megindult előre a falanx. Gratulálok a csapatnak, de kérem, hogy tanuljunk a hibáinkból – nyilatkozta dr. Szilágyi Kristóf, serdülő edző.

Fiú gyermek

PSN Zrt. Sportiskola – Vasas Sport Club

19 – 18

– Gratulálok a csapatnak, egy nagyon masszív, fizikális mérkőzésen hátrányból hoztuk döntetlenre. Sok szép megoldást csináltak a gyerekek, a többségéből gól is született. Tetszett a csapat lelkesedése és összetartása a mérkőzés folyamán, ezért is sikerült az ötméteres párbajt a végén megnyernünk. Gratulálok a Vasas csapatának, mert ők is nagyon küzdöttek – méltatta a gyermek mérkőzést Jakab Dániel edző.

Fiú ifjúsági

PSN Zrt. Sportiskola – Vasas Sport Club

10 – 7

– Az előzetesen megbeszélteket maradéktalanul betartották a srácok. A türelmes, alázatos és fegyelmezett játékunknak köszönhetően az elején elléptünk, és egy-egy egyéni megingást leszámítva jó csapatteljesítményt nyújtottunk, ami által végig kézben tartottuk a mérkőzést. A Gelencsér-Reisz-Kókai tengely megadta a kellő stabilitást, amihez mindenki hozzátette a saját hasznos és szorgalmas játékát, de köztük is élen járt ma jó játékával Aranyi Attila. Fontos győzelmek ezek, de még fontosabb a játék, amivel elértük ezeket, mert ezek adják vissza a napi munkába vetett hitünket, hogy érdemes minden nap megszakadnunk és fegyelmezetten, keményen dolgoznunk. „Vacsoráig örülünk, de holnaptól már a következő hét kihívásaira készülünk! – nyilatkozta szintén dr. Szilágyi Kristóf, ifjúsági edző.

Fotó: Újvári Ferenc

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Lövészet 2021. április 14.

Elhunyt Lindenlaub Roland

Lövészet 2021. április 13.

EB válogatón nyert bronzérmet Csonka Zsófia

2021. április 12.

Aktuális heti versenyek