Hírek

Felnőtt OB - taroltak a PSN úszói

Úszás

2021. március 28.

Véget ért az Úszó Országos Felnőtt Bajnokság, amely fontos állomás volt a PSN Zrt. versenyzőinek. Több érmen és egyéni csúcson kívül sportolóink az olimpiai valamint az Európa-bajnoki keretbe való bekerülést is elérték a versenyen.

Felnőtt OB - taroltak a PSN úszói

Kenderesi Tamás 200 méter pillangón úszott 1:56.02-es idejével 2. helyen ért célba, amivel bebiztosította a helyét az olimpiai utazókeretbe, de előtte még a hazai rendezésű Európa-bajnokságon fog rajtkőre állni.

A 2002-es születésű Jászó Ádám ismét bizonyította, hogy a felnőtt mezőnyben is komolyan számolni kell vele, hiszen 50 és 200 méter háton is bronzérmet szerzett. 100 méter háton 4. lett. Teljesítményével kivívta a hazai rendezésű Európa-bajnokság részvételi jogát.

A paraúszó válogatott ismételten lehetőséget kapott, hogy az országos bajnokságon ugorjanak vízbe. Iván Bence tovább faragott fő számának - 200 méter vegyes - idején.

Konkoly Zsófia közel egy év után állt rajtkőre hivatalos versenyen. 5 számból 5 egyéni csúcs született. 100 méter pillangón úszott idejével a világranglista 2. helyére ugrott.


Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek