Hírek

3 éves szerződést írtunk alá Jászó Ádámmal

Úszás

2021. április 14.

A PSN Zrt. három évre kötött szerződést a négyszeres magyar felnőtt bajnoki bronzérmes és az Európai-bajnoki keretbe nemrégiben bekerült Jászó Ádámmal.

3 éves szerződést írtunk alá Jászó Ádámmal

A PSN Zrt. elkötelezett abban, hogy a fiatal, tehetséges pécsi sportolókat arra ösztökélje, hogy az utánpótlásból kinőve is Pécsett maradjanak.

Jászó Ádám is ezek közé a sportolók közé tartozik, 2009-ben kezdett el úszni Jancsik Árpádnál, aki akkor még Dr. Petrov Anatolíj segítője volt, ma már a PSN Zrt. úszó szakosztályának vezetője. A vékony, törékeny testalkatú fiúcska 12 éves korára 27 korosztályos országos csúcsot döntött meg, ebből kettőt a mai napig nem sikerült senkinek túlszárnyalnia. Utánpótlás országos bajnoki címeit, diákolimpia győzelmeit, talán még ő maga sem tudja számontartani. 14 éves korában ugyan jött egy hullámvölgy, ám az edzők és szülők türelme, támogatása hamar átlendítette rajta. Innentől kezdve újra a siker útjára lépett, ifjúsági világbajnoki 4. helyezés és országos bajnoki érmek sora következett.

2020-tól Tari Imre irányításával, Kenderesi Tamással együtt edz. Ez mindkét úszó számára remekül bevált, Kenderesi Tamás országos bajnoki címet ünnepelhetett, és a tokiói olimpiára is sikerült kvótát szereznie, és Ádám bemutatkozása is remekül sikerült a felnőtt mezőnyben, hiszen a 2020-as és 2021-es országos bajnokságról is két-két bronzéremmel tért haza. Tehetségére a szövetségi kapitány is felfigyelt, és behívta a májusi, budapesti Európa-bajnokságon részt vevő válogatottba.

Legnagyobb örömünkre Ádám egy pillanatig sem habozott, és azonnal elfogadta a PSN Zrt. ajánlatát, így az elkövetkező 3 évben a PSN Zrt.-nek és Pécs városának szállítja a reményeink szerint minél szebb eredményeket.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2021. május 13.

Toboroz a vízilabda szakosztály

2021. május 10.

Aktuális heti versenyek