A pénztárban jegyvásárláskor mindenki a jegyének megfelelő színű karszalagot kap, amelynek viselése a jégpályán tartózkodás alatt kötelező. A karszalag – amely tartalmazza a szükséges adóügyi információkat is – egyben hivatalos nyugtaként szolgál.

A bérletek esetében pedig az adott nyitvatartási időben a pénztárosok által kezelt kártya után a pénztárban mindig karszalagot kell kérni. 


Korcsolyakölcsönzés:


A nyitvatartási időben korcsolyakölcsönző üzemel, ahol 24–48-as méretig egyélű korcsolyák és állítható méretű, kétélű csúszkák állnak az egészen picik rendelkezésre (24–30-as méretig).

A NORMÁL díjas kölcsönzés ára: 1.000Ft / fő / alkalom
A KEDVEZMÉNYES* díjas kölcsönzés ára: 500Ft / fő / alkalom 

*Kedvezményes bérlés feltételei:

Hétköznap 9:00–11:30 és 12:30–15:00 között bárkinek (kivéve iskolai szünetek, illetve ünnepi nyitva tartás alatt), 6 éves kor alatt és 60 éves kor felett bármikor bármelyik nyitvatartási idő utolsó órájában.

Kölcsönzési szabályok:

  • Kölcsönözni csak érvényes, arcképes igazolvánnyal lehet (SZIG, jogosítvány, útlevél, diák, bérlet, stb.). Csoportos kölcsönzésnél elég a csoportvezető igazolványa. Ennek hiányában letéti díjat kell fizetni, amely a kölcsönzés végén visszajár (10.000 Ft / korcsolya).
  • Elvesztés, szándékos rongálás vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt meg kell téríteni.
  • Korcsolyákat tisztán, hó- és jégmentesen kérjük visszaadni!
  • Kölcsönzött korcsolyával betonon, füvön közlekedni, továbbá a lelátóra felmenniSZIGORÚAN TILOS! (ellenkező esetben az élezés díját felszámoljuk)

Biztonságos korcsolyázás:

Biztonságosan korcsolyázni csak szorosan, végig befűzött/becsatolt korcsolyával lehet. Ne sajnálja rá az időt és a fáradtságot! Balesetmentes jó szórakozást kívánunk!


Korcsolya élezés:

A normál élezési díja - 1.500 Ft/pár*

*A nem normál állapotú (pl.: rozsdás pengéjű, házilag elrontott élű vagy műkorcsolya fogak leszedése, stb…) élezés díja ettől eltérő lehet, amiről előzetesen tájékoztatjuk.