2020.05.05.

Tisztelt Csapatvezetők!


2021. április 30-án lezárult a bajnokság folytatásáról döntő szavazás. A csapatok nagyobb hányadban úgy döntöttek, hogy a "B" verziót támogatják. Ezt az opciót az összes csapatból közel 60% választotta (58,33%). Az előzetes igényfelmérés alapján ezért 2021. augusztusban folytatjuk a 2020-2021-es bajnokságot, augusztus utolsó hetében való kezdéssel. 2022-ben visszatérünk a korábbi, tavaszi-őszi lebonyolításhoz.

Tisztelt résztvevő Csapatok!

A COVID járvány által kialakult vírusfertőzés, ill. a folyamatosan zajló oltások megvalósulásától függetlenül, a jelenleg érvényben lévő és a sportesemények szervezőjeként ránk is kötelező érvénnyel bíró előírásokat be kell tartanunk. Kidolgozzuk és hamarosan közölni fogjuk a csapatokkal a részletes információt, melyet mindenképp figyelembe kell vegyünk. Be kell gyűjtenünk és ellenőriznünk kell a csapatok játékosainak érvényes oltási igazolványait. Ezzel kapcsolatban hamarosan egy átfogó tájékoztatót küldünk a csapatok részére. Kérjük az együttműködésüket!

Egyúttal szeretnénk - kizárólag a Pécsi Kispályás Labdarúgó Bajnokságba nevezett csapatok és sportolók részére - szabadtéri létesítményeinkben kedvezményes pályabérléssel lehetőséget adni a sportolásra a tavaszi-nyári idényre. Ennek megfelelően az alábbi pályabérlést biztosítjuk a résztvevőknek, előzetes időpont egyeztetés után:

Várkői Stadion, salak pálya: 5.000,- Ft / óra
Tüskésrét, műfüves pálya:   6.500,- Ft / óra

Kérjük a csapatokat, hogy mindenképp várják meg a fentebb jelzett, az oltások ellenőrzésére kidolgozott információt, melynek betartása a pálya bérlések alapfeltétele lesz.

Valamint közölni fogjuk, hogy a pályabérléseket milyen módon és formában lehet majd megtenni.

Üdvözlettel,

a Szervezők


2020.11.09.

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!

A mai napon (2020. 11.09.), a kormány által bejelentett döntésekkel kapcsolatos információ a rendezésről: Büfé – Technikai szünet jelzése

Ezúton jelezzük minden érintett csapat részére, akik a 2020.11.09-én,hétfőn („Autocity-Volkswagen Elitliga” valamint a „Focivilág I. osztály”), illetve a 2020.11.10-én, kedden („AutoCity-Volkswagen Szenior 35+) elhalasztott forduló pótlására kiírt mérkőzésen részt vesznek, mert érintettek, valamint a részt vevő csapatok vezetői és játékosai számára, hogy a kiadott 2020.11.11-én, szerdán hajnalban, 00:00-tól érvényes zárásnak megfelelően, a hétfői és keddi játéknapot megtartjuk.

FONTOS KÖZLEMÉNY A RÉSZTVEVŐK RÉSZÉRE: ezen a héten, a hétfői és a keddi napon a részt vevő sportolók az öltözőket NEM TUDJÁK HASZNÁLNI, és a BÜFÉ szolgáltatást szüneteltetjük!

Kérjük, mindenki tartsa be a jelenleg érvényben lévő előírásokat, melyeknek értelmében a sporttelepre KIZÁRÓLAG MASZKBAN lépjenek be, a mérkőzéseken kívül KIZÁRÓLAG MASZKBAN TARTÓZKODJANAK a területen és a Sporttelepen, valamint a bemelegítés ill. a mérkőzés idején a cserepadon is TARTSÁK BE min. 1,5 m-es távolságot egymás között!

Kérjük, hogy mindenki saját felelősségre vegyen részt az eseményen!

Köszönjük!

Üdvözlettel,

a Szervezők


2020.11.05.

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!
 
Ezúton jelezzük a csapatok vezetői és játékosai számára, hogy a 2020.11. 05-én, csütörtökre, a Várkői Stadionba meghirdetett Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság „AutoCity Volkswagen ElitLiga 35+” csoport mai napra tervezett forduló mérkőzéseit a folyamatos esőzés, valamint ebből adódóan a pálya használhatatlansága miatt elhalasztjuk.

Sajnos a hosszan tartó esőzés miatt mindkét salakpálya használhatatlanná vált, ezért mérkőzés lejátszására alkalmatlan.

A mai napra kiírt forduló játéknapja: 2020 11. 10., keddi időpontra kerül áthelyezésre.

Kérjük, hogy a csapatvezetők tájékoztatni szíveskedjenek a csapatok sportolóit, hozzátartozókat, érintetteket!

Megértésüket köszönjük,

 a Szervezők

2020.10.26.

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!

A KORMÁNY a 464/2020. (X.22.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020 (IX. 18.) Korm. rendelet módosításáról szóló rendeletben írta elő, hogy a szabadtéri sporteseményen milyen előírásokat kell betartani az ott jelenlévőknek.

Ez a rendelet természetesen érinti a Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság fordulóit is, így a mai naptól KÖTELEZŐ a leírtak betartása!

Ennek megfelelően a mai naptól kérjük a bajnokság résztvevőit, sportolókat, edzőket, hozzátartozókat, hogy a sportpályán való tartózkodásuk alatt folyamatosan viseljenek orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült védőeszközt (a továbbiakban maszk) oly módon viselni, hogy az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Maszkot viselni köteles a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a spotesemény minden résztvevője a rendezvény helyszínén.

 Kérjük a fent leírtak betartását!

A kiadott kormányrendeletről részletes leírást itt olvashatnak.

 Kérjük, hogy a fentiekről a csapatvezetők a csapatok sportolóit, hozzátartozókat, továbbá minden érintettet szíveskedjenek tájékoztatni.

Együttműködésüket ezúton is köszönjük, 

a Szervezők

2020.10.19.

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!

Büfé – Technikai szünet jelzése

Ezúton jelezzük a csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.19-én hétfőn, a Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság „AutoCity Volkswagen ElitLiga” és a „Focivilág I. osztály” csoportok mai napra tervezett fordulói alkalmával sajnos egy előre nem várt esemény miatt technikailag nem fogjuk tudni a résztvevők részére a büfé szolgáltatást biztosítani!

A kellemetlenségért szíves elnézést kérünk a résztvevőktől!

Elmaradt fordulók pótlása

„AutoCity Volkswagen 50+”

Ezúton jelezzük az „AutoCity Volkswagen 50+” bajnokságban részt vevő csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.07-én, szerdán, a rossz időjárás miatt elmaradt forduló 2020. október 20-án, kedden lesz lebonyolítva a Várkői Ferenc Stadionban.

 „AutoCity Volkswagen ElitLiga” és „Focivilág I. osztály”

Ezúton jelezzük az „AutoCity Volkswagen ElitLiga” és a „Focivilág I. osztály” bajnokságban részt vevő csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.12-én hétfőn, a rossz időjárás miatt elmaradt forduló 2020. november 09-én, hétfőn lesz lebonyolítva a szokott helyen, a PVSK (volt PTE-PEAC) Verseny utcai műfüves pályán.

 „AutoCity Volkswagen 35+”

Ezúton jelezzük az „AutoCity Volkswagen 35+” bajnokságban részt vevő csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.15-én csütörtökön, a rossz időjárás miatt elmaradt forduló 2020. november 05-én, csütörtökön lesz lebonyolítva a Várkői Ferenc Stadionban.

 Kérjük, hogy a fentiekről a csapatvezetők a csapatok sportolóit, hozzátartozókat és minden érintettet szíveskedjenek tájékoztatni.

 
Együttműködésüket ez úton is köszönjük!

a Szervezők


2020.10.15.

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!
 
Ezúton jelezzük a csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.15-ére, csütörtökre, a Várkői  Stadionba meghirdetett Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság „AutoCity Volkswagen ElitLiga 35+” csoport mai napra tervezett fordulóját, mérkőzéseit, a hideg időjárás és esőzés miatt - a sportolók egészsége védelmében lemondjuk és elhalasztjuk.

Sajnos gondjainkat növeli, hogy a hosszan tartó esőzés miatt mindkét salakpálya használhatatlanná vált.
Kérjük, hogy a csapatvezetők tájékoztatni szíveskedjenek a csapatok sportolóit, hozzátartozókat, érintetteket.

A forduló pótlásáról a csapatokat később fogjuk tájékoztatni.
 
A szervező kollégákkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pályák ehhez ideálisabbak legyenek.

Megértésüket köszönjük, bízunk benne, hogy a jövő héttől kedvezőbb időjárási feltételek lesznek.

Üdvözlettel,

a Szervezők


2020.10.12.

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!
 
Ezúton jelezzük a csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.12-én, hétfőre meghirdetett Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság „AutoCity Volkswagen ElitLiga” és a „Focivilág I. osztály” csoportok mai napra tervezett fordulóit a hideg időjárás és esőzés miatt - a sportolók egészsége védelmében – lemondjuk és elhalasztjuk.
Kérjük, hogy a csapatvezetők tájékoztatni szíveskedjenek a csapatok sportolóit, hozzátartozókat, érintetteket!

Természetesen a szervezésben részt vevőket és az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságát tájékoztattuk döntésünkről.

A forduló pótlásáról később fogjuk tájékoztatni a csapatokat.

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel,

a Szervezők

2020.10.07.

Kedves Sportolók, Csapatok!
 
Ezúton jelezzük a Csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.07-én, szerdára meghirdetett Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság „AutoCity Volkswagen Szenior 50+” csoport 6. fordulóját, az időjárás bizonytalansága és az előrejelzések szerint várható felhőszakadás és folyamatos esőzés miatt lemondjuk, elhalasztjuk.

Kérjük, hogy a csapatvezetők tájékoztatni szíveskedjenek a csapatok sportolóit, hozzátartozókat! 

A szervezésben részt vevőket és az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságát tájékoztattuk döntésünkről.
 
A forduló pótlásáról később tájékoztatjuk a csapatokat.
 
Megértésüket köszönjük!
 
Üdvözlettel,
Szervezők


2020.10.01.

Kedves Sporttársak!

A COVID-19 vírus elleni védekezés kapcsán tisztelettel kérünk minden csapatot és sportolótársat, hogy az öltözőt csak nagyon szükséges esetben használják!
Amennyiben az öltözőhasználatra a csapatoknak mindenképp szükségük van, azt a sportolók csak a saját felelősség figyelembevételével használják, és kérjük, egyúttal ügyeljenek arra, hogy egy időben max. 3 fő tartózkodjon az öltözőben!

Kérjük, vigyázzanak magukra és egymásra!

Pályakarbantartás

Kérjük, a hétfői sportnapokon az Elitliga ill. az I. osztályban részt vevő csapatokat, egyúttal a csapatvezetőket, hogy az alábbiakról legyenek szívesek tájékoztatni a csapattársakat:

Tisztelettel kérjük azokat a csapatokat, akik hétfőnként a Verseny utcában, a PVSK (volt PEAC ill. Pécsi Postás) pálya műfűvén sportolnak (ElitLiga, I. osztály), segítsenek abban, és közösen ügyeljünk arra, hogy a műfüves pályát az eseményt követő átadáskor, az első mérkőzések előtt átvett állapotban adhassuk vissza.
Kérjük együttműködésüket abban, hogy a pet-palackokat, ill. más típusú szemetet az erre kihelyezett szemeteszsákokba tegyék, mert az este végeztével külön személyzet nem végez általános takarítást a sportpályán.

Együttműködésüket köszönjük!

Aláírások

Kérjük a csapatok vezetőit, hogy működjenek együtt velünk, és tájékoztassák a csapatban a névlistában leadott sportolni vágyó társakat, hogy a következő héten MINDEN JÁTÉKOSNAK ALÁ KELL ÍRNI a játékoslistát. Ennek hiánya többek között azt is eredményezi, hogy sajnos addig nem tudjuk a góllövőlistát kitölteni, alkalmanként zárni és lekommunikálni.
Egyúttal kérjük a csapatvezetőket, abban is működjenek együtt a szervezőkkel, hogy a mérkőzés végén MINDEN esetben kézjegyükkel is lássák el a jegyzőkönyveket!

Köszönettel,

a Szervezők


2020.09.17.

Tisztelt Játékosok, Sportvezetők, Kísérők!

Arra kérjük Önöket, hogy a stadion területén – a mérkőzést játszó csapatokon kívül – viseljenek szájmaszkot!
A rendezvényen kizárólag egészséges sportoló, játékvezető, kísérő, szurkoló, szervező és egyéb közreműködő vehet részt.
Megkérjük a játékosokat, hogy lehetőség szerint érkezzenek sportruházatban a mérkőzésekre, és kerüljék el az öltözők használatát! Amennyiben mégis szükséges az öltözőhasználat, akkor figyeljenek arra, hogy egy időben maximum 3 fő tartózkodjon bent!

Köszönettel:

a Szervezők


2020.09.03.

Tisztelt Csapatvezetők és Játékosok! 

Szeretnénk kérni az összes kispályás csapatot, játékost, hogy hozzon magával igazolványt amit be tud mutatni a jegyzökönyv vezetőnek. Erre az értekezleten is megbeszélt hitelesítés miatt van szükség, tehát csak az játszhat, aki az idényben egyszer bemutatja az igazolványát.

Köszönettel,

a Szervezők