Tari Imre „visszavonul”, Kenderesi Tamás új edzővel folytatja a munkát

2021 szeptember 27

A sikeres olimpiai szereplést követően Máté János vezérigazgató és Sági Zoltán sportiskola vezető megbeszélésre invitálta Tari Imrét.

A beszélgetés témája a Tokiói Olimpia tapasztalatai mellett a jövő volt. A nagyszerű szakember elmondta, hogy a továbbiakban nem szeretne ilyen magas szinten az úszással foglalkozni, szeretne több időt szentelni a családjának. Ugyanakkor jelezte, hogy amennyiben a Sportiskola úszó szakosztálya igényt tart rá, úgy szakmai tapasztalatával bármikor szívesen segíti a munkát. A PSN Zrt. vezetősége gratulált Tari Imrének, a fantasztikus edzői pályafutásához, megköszönte a Sportiskolában töltött éveit, és jó egészséget, sok boldog családi pillanatot kívánt az elkövetkezendő évekre.

A találkozót követően Sági Zoltán sportiskola vezető egyeztetett az úszó szakosztály vezetőivel, akik a teljes stábbal megbeszélve a kérdést, Turós Mátét jelölték Kenderesi Tamás új edzőjének. A 30 éves szakembernek Balogh Vivien személyében volt már junior Európa-bajnoki ezüstérmes úszója is, emellett dolgozott már együtt Kenderesi Tamással és Tari Imrével, így mindketten jól ismerik, nem kellett sokat gondolkodniuk, hogy elfogadják-e, támogatják-e a kinevezését.

Kenderesi Tamás nagy reményekkel várja a Turós Mátéval való közös munkát, és a PSN Zrt. Sportiskola vezetősége is bízik abban, hogy gyümölcsöző lesz az együttműködés.