Bajai győzelmet hozott a jótékonysági lábtenisztorna

2024 10

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola második alkalommal szervezett jótékonysági lábtenisztornát a Gulyás István Városi Tenisz Centrumban. A torna bevételével, a tavalyihoz hasonlóan, Supák Gergő gyógykezelését kívánjuk segíteni. Ezúttal a Baja csapata nyerte a jótékonysági tornát, a döntőben legyőzve a házigazda PSN Zrt. párosát.

A tavalyi sikeres rendezvény után, idén is meghívásos, jótékonysági lábtenisztornát szervezett a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola. A bevétellel, a tavalyihoz hasonlóan, Supák Gergő gyógykezelését kívánják segíteni a szervezők. A pécsi kisfiúnál 3 éves korában egy súlyos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, nem tud önállóan ülni, járni és beszélni sem. A mindennapi terápiás gyógykezelések, gyógytornák nagyon jó hatással vannak a fejlődésére, ám ezek komoly anyagi terhet jelentenek a családnak.

A tornán tíz csapat: a PMFC Öregfiúk, a PMFC szurkolók, a PVSK, a Sportszervezők, a Komlói Bányász SK, a Paks, a Baja, a PEAC Öregfiúk, a BMLASZ Játékvezetők, valamint a PSN Zrt. gárdája vett részt. A csoportmeccsek után, a négy legjobb páros küzdött meg a PSN Kupáért.

A torna végeredménye:

  1. Baja (Káli – Nagy)
  2. PSN Zrt. (Krapetz – Reith)
  3. Paks (Éger – Varga)
  4. PMFC Öregfiúk (Dr. Papp – Bodor)

A PMFC Öregfiúk párosa a negyedik helyezés mellé a fair play díjat is átvehette, mivel a korábbi válogatott labdarúgó, Éger László sérülése miatt a pécsiek visszaléptek a bronzmeccstől.

Az adománygyűjtés nem zárult le. Ezen a héten még a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban be lehet dobni a felajánlásokat a gyűjtőládába. Emellett átutalással is lehet segíteni az alábbi bankszámlaszámon:

Erste Bank: 119-91-119-80634623 Supákné Gazdag Mónika

Közlemény: Supák Gergő gyógykezelésére