Ma az edzőket ünnepeljük

Published On: 2020 szeptember 25371 words1.9 min read

Az Európai Unió kezdeményezésére szeptember 25-e világszerte az Edzők Napja. A kezdeményezéshez csatlakozva a Magyar Edzők Társasága (MET) szeptember 25-ét a Magyar Edzők Napjának nyilvánította.

A MET ez alkalomból arra kért meg sportolókat országszerte, hogy képi vagy rövid, videós anyaggal mondjanak köszönetet azoknak az edzőknek, akiknek szakmai elhivatottsága és szellemi, emberi tulajdonságai hozzásegítették őket sikereik eléréséhez, tapasztalataik megszerzezéséhez, sok-sok szép élményt, emléket és tudást is adva egymásnak ezzel. A köszönetet tartalmazó posztokat a #thankscoach #beactive #magyaredzo címkék használatával tették közzé a sportolók. A kampány meglepetésszerűen nagy sikert aratott: közel 35.000 embert ért el közösségi médián keresztül, és csaknem 3600 aktivitást mutatott.

– Tavaly még “csak” európai mozgalom volt az európai sporthét keretein belül, idén ez már globális méreteket ölt, az USA-tól egészen Új-Zélandig, azaz a világ minden tájáról csatlakoznak a kampányhoz. Sportolókat kívánunk elérni, akik a közösségi médián keresztül a legkülönbözőbb módokon köszönik meg edzőiknek a munkájukat – tájékoztatott Csabai Edvin, a Magyar Edzők Társaságának sportigazgatója, korábbi többszörös világ- és Európa-bajnok maratoni kenus.

Szeptember 25-én, 10 órakor a Magyar Edzők Társasága online konferencia keretében ünnepli ezt a napot. A konferencia a Magyar Edzők Társasága honlapján, a www.magyaredzo.hu oldalon lesz elérhető.


A PSN Zrt. ezúton is szeretné megköszönni edzőinek, hogy – kiemelten a 2020-as év viszontagságai ellenére – fáradtságos, kitartó és minőségi munkájukkal támogatják, nevelik, tanítják sportolóinkat egész évben, és hozzájárulnak szakmai és szellemi fejlődésükhöz, felnőtté válásukhoz! 

Forrás: pentathlon.hu