Fontos információk a kispályás labdarúgásról

Dátum:: 2020 október 19348 szó1.7 perc átlagos olvasási idő

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!

Büfé – Technikai szünet jelzése

Ezúton jelezzük a csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.19-én hétfőn, a Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság „AutoCity Volkswagen ElitLiga” és a „Focivilág I. osztály” csoportok mai napra tervezett fordulói alkalmával sajnos egy előre nem várt esemény miatt technikailag nem fogjuk tudni a résztvevők részére a büfé szolgáltatást biztosítani!

A kellemetlenségért szíves elnézést kérünk a résztvevőktől!

Elmaradt fordulók pótlása

„AutoCity Volkswagen 50+”

Ezúton jelezzük az „AutoCity Volkswagen 50+” bajnokságban részt vevő csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.07-én, szerdán, a rossz időjárás miatt elmaradt forduló 2020. október 20-án, kedden lesz lebonyolítva a Várkői Ferenc Stadionban.

 „AutoCity Volkswagen ElitLiga” és „Focivilág I. osztály”

Ezúton jelezzük az „AutoCity Volkswagen ElitLiga” és a „Focivilág I. osztály” bajnokságban részt vevő csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.12-én hétfőn, a rossz időjárás miatt elmaradt forduló 2020. november 09-én, hétfőn lesz lebonyolítva a szokott helyen, a PVSK (volt PTE-PEAC) Verseny utcai műfüves pályán.

 „AutoCity Volkswagen 35+”

Ezúton jelezzük az „AutoCity Volkswagen 35+” bajnokságban részt vevő csapatok vezetői és játékosai részére, hogy a 2020.10.15-én csütörtökön, a rossz időjárás miatt elmaradt forduló 2020. november 05-én, csütörtökön lesz lebonyolítva a Várkői Ferenc Stadionban.

 Kérjük, hogy a fentiekről a csapatvezetők a csapatok sportolóit, hozzátartozókat és minden érintettet szíveskedjenek tájékoztatni.

 
Együttműködésüket ez úton is köszönjük!

a Szervezők